Pe cruce verticala exprima maretul  a fi si aici intalnim spiritualisti, maestrii, ghizii, metaconsilierii, dezvelitorii, traitorii de sens dar si pasionatii de pictura, literatura care se dedica unui domeniu fara conditionari iar pe orizontala legati de a avea, a demonstra, a face ii veti intalni pe intelectuali, pe materialisti si pe toti cei care sunt atasati de constiinta formei. E important sa impletim orizontala cu verticala pentru a manifesta omul cu O mare cel in care se trezeste coloana cereasca si dezvelindu-se acesta maretie, putere, forta el incepe sa comunice cu famila cosmica ( divinul trinitar) devenind din aproape in aproape o forta treimica in actiune ( asemenea apostolilor, sfintilor, maestrilor).

Nu poti deveni forta treimica in actiune fiind atasat doar de orizontala vietii, ce mai mancam, ce televizor ne mai luam, ce calatorii mai sunt la moda?

Pe orizontala suntem brute, oameni obisnuiti, oameni tributari unor dorinte, conditionari, pe verticala se reveleaza omul cu daruri, geniul-sfantul-maestrul, dezvelitorul-armoniosul-ghidul, inteleptul-liderul-deschizatorul de porti, structurile trinitare in actiune care au ridicat umanitatea.

Crucea uneste Cerul si Pamantul in Sfant Numele Tau dezvelind la centru, Omul.

Pe orizontala sunt si cuplurile de intelectuali, cuplurile materialiste, cuplurile carieriste iar pe verticala veti intalni cupluri formate din oameni pasionati, cupluri alcatuite din spiritualisti, cupluri care isi dezvaluie daruririle in Impreuna-Una, ea canal-ghid-scrib ceresc, el armonizator-deschizator de porti-formator fiecare forta treimica in actiune …..fac valsul sferelor partial sau total daruind umanitatiii din trialog-ul, flow-ul, bucuria, cartile, inovatiile, frumusetea lor.

Atunci cand ne-am regasit ca forte trinitare in actiune, reamintirea, dezvelirea, constructia, sincronizarea/ sincronizarea, reconectarea, limpezirea si inteleptirea sunt usor de parcurs ca etape in cuplu cu toate culorile si anotimpurile lor, roata cresterii in unime dezvelind sfera care suntem precum si valsul nostru intregitor si roditor.

Nu trebuie sa divortati daca celalalt ofera doar suportul material in timp ce voi tanjiti dupa bucuriile Cerului. Unul poate fi verticala cuplului celalat orizontala, Cruce suntem si Impreuna-Una.

In procesul dezvelirii veti vedea ca intr-o anumita etapa unul a coborat mai mult in materie bucurandu-se de darurile Geeei in timp ce altul e pe varf de munte insa ceea ce ne apropie este chiar triunghiul, cultivand virtutile nu vom simti ca departarea e mare pentru ca rabdarea-iubirea-blandeatea ne sustin in comunicarea cu celallt, niveland aurele, aducandu-ne Acasa, creend punti de comunicare frumoase pe toti centrii nostri.

E adevarat ca atunci cand iubim o partenera-maestru sau un partner-ghid, prin intermediul schimburilor aura amandura creste, se intareste, se mareste si da ar fi minunat ca amandoi sa mearga catre o practica spirituala autentica dand grai centrilor superiori, celor transpersonali, fortei trinitate din ei.

Pe orizontala este greu sa treci prin crize, desincronizari, descentrari fara ca sa nu apelezi la varful triunghiului, constiinta christica. Reparatiile sunt la suprafata si nu tin oricat de multe am trece pe la psihologi. Atinci cand ne activam fiecare verticala cereasca si lucram in noi ca forta trinitara muntele interior activat declanseaza salturi de intelegere si in celalat.

Ca sa cresteti in cuplu cultivati obiceiuri si pasiuni frumoase prin care sa faceti treimea interioara sa radieze. Daca gatiti cu suparare-nemultumire-frustrare, forta treimica din voi nu radiaza daca insa gatiti cu iubire-bucurie-dedicare, cele doua treimi isi vor da mana recunoscand si traind valsul sferelor. Descoperiti pasiuni frumoase care va aduc mari rodiri interioare, fructe pe care le puteti darui si celorlalti.

……

Va invit pe 8 august la un atelier dedicat valsului sferelor in cuplu. Nu este usor de facut acest dans insa invatam impreuna.

Unde va fi? Pe Vasile Stroescu nr 14

Cand? 8 august, ora 18 30

Bucurie, Intelepciune, discernamant!!!! Sa aveti drumurile deschise!