India e minunata, a fost o revelatie pentru mine!
1. Ce trinitate te-a insotit in aceasta calatorie?
Cred ca feminitatea – bucuria – blandetea! Geea m-a sustinut sa plec si sa cunosc India, pentru ca am simtit in jurul meu prezenta ei protectoare, de mama a noastra.
2. Ce chemari au tesut acest vals?
Cred ca pur si simplu sufletul meu a avut nevoie de un tratament cu claritate si sinceritate.. Un tratament bland, dar eficient.
3. In Graalul interior, ce intelegeri se limpezesc in tine?
De cand m-am intors, am reusit sa ma vad mai clar, cu alti ochi. Si am reusit sa constientizez directiile de viata in care ma comport ca o victima, lucrurile de care fug si pe care nu mi le asum. Vreau sa pastrez curajul de a ma vedea din ce in ce mai clar si de asemenea curajul de a incepe sa pasesc in alte directii.
4. In versul retragerii, ce credinte limitative isi pierd puterea?
Cu fiecare calatorie cred ca ne gasim putin locul propriu. Si proportiile. Dimensiunile de faramite in raport cu lumea. Adica am simtit din nou, exact ce am simtit in urma cu cativa ani, cand m-am mutat din provincie in Bucuresti. Eram in pasajul de la Unirii, exact ora la care valul de oameni grabiti te poate lua cu el, eventual pana in Pipera, daca nu te dai la o parte la timp. Atunci mi-am simtit micimea si m-am simtit putin pierduta. Acum, in India mi-am simtit micimea, disproportionala cu propriul ego (uau, e urias!), dar am inteles altceva: ca nu conteaza, ca nu este despre putere si influenta, ci depre cum vom reusi cu totii la un moment dat sa cooperam, sa fim impreuna, uniti..
5. Care sunt nucleele de lumina care iti rescriu drumul?
N-as putea sa spun exact de unde vine lumina pe drumul meu. Dar simt am simtit ca lucruri s-au rescris, s-au schimbat. Drumul meu nu e roz si usor in momentul de fata. Dar poate ca ar trebui sa incetez sa tot astept sa devina asa..
6. Ce ai simtit in intalnirea cu India? Cum ti-a vorbit divinul feminin?
In india am simtit asa de multa blandete! Si am descoperit smerenia. Cel mai sincer fata de tine si fata de mine ar fi sa spun ca nu stiam ce e asta pana acum. Deloc, poate foarte vag. A fost o revelatie pentru mine sa inteleg cat de mare este propriul meu ego, si ce piedica uriasa reprezinta in viata mea, pe toate planurile. Desigur, situatia nu e rezolvata, dar constientizata. Iar cand aleg constient sa manifest smerenia (nou descoperita) in viata mea de zi cu zi, lucrurile se schimba, uau!, incredibil.
7. Cum ai perceput egregorul I?
Sa stii ca am simtit abundenta, stiu ca pare ciudat pentru o tara care are in realitate atatea probleme mari, dar am simtit bogatie! Iar India ofera cu extrem de multa generozitate, tuturor! M-am intors cu sufletul plin de daruri. Sper sa fi reusit sa ofer si eu ceva util, in schimb..
Si am simtit totusi si durere, durerea divinului feminin.
8. Ce mesaj, ce dar ai simtit sa lasi in reteaua acestei tari?
M-am rugat pentru Geea, pentru divinul feminin din India si din toata lumea. Pentru ca sa se vindece ranile din sufletul feminin, si sa treaca durerea.
9. Ce legaturi subtile exista intre India si Ramania?
Eu cred ca India si Romania sunt.. ..prietene. Si sunt ambele intelepte si rabdatoare si modeste. Si feminine.
10. Ce daruri vin catre tine dupa aceasta calatorie?
Spuneam despre smerenie mai devreme. Asta e cel mai mare dar si revelatie. Dar ar mai fi multa profunzime, claritate. Si blandete!