Anul acesta Pastele a venit pe 8 aprilie dand grai treimii feminine ( 3) care saluta treimea masculina(3), valsului celor doua spirale in templul divin, invierii colective.

In post eliberarea de vechi o face fiecare in ritmul lui innoirea urmand viteza de indumnezeire, glasul primavarii christice atingand din ce in ce mai multi oameni care isi dezvaluie in viul regasirii, in gradina interioara, florile iubirii, florile bucuriei, florile intelepciunii, florile iertarii, florile unimii, toate florile care sustin procesul dezvelirii, frumusetea innoirii, inaltarea.

Vizualizati o coloana din sfere si veti simti cum va inunda nelimitarea, jocul cosmic, iubirea de tot si toate.

Acest 8 aprilie ne dezvaluie o trecere a noastra si o inaltare in templul interior urmand valsul divinului feminin cu divinul masculin. Impreuna suntem Una!

……

Priveam ochii lui, viul fetei si fara sa-mi dau seama am pasit intr-o gradina frumoasa, radianta cu flori graitoare, fluturi minunati si multa plutire. O casuta minunata ma invita sa intru, o mana calda oprindu-ma exact pe prispa. Aveam rochie de matase, o cununa din raze, flori in par si tot sufletu-mi era pregatit pentru o mare sarbatoare. Inca nu vedeam alaiul insa intreaga gradina fremata, atinsa de maini ceresti, aurita de multe raze, frumoasa, vie, adancita.

Deodata mai multe entitati aurii deschisera poarta, triunghiurile dezvelira drumul iar nuntasii erau multi si radiind de iubire ….in mijlocul lor mirii revelandu-se cu chip de lumina, blanzi si iubitori radiind catre Tot si Toate. Erau Isus si Maria Magdalena. Pajistea toata canta iar bucuria umplu deodata cupele. Sferele intrara in vals desenand geometrii graitoare iar muzica desena vesminte-melodii cu care nuntasii se innoiau luminandu-si chipul. Cautam raspunsuri in aceasta primavara cereasca atinsa de nunta sufletelor ….insa ghidarea intarzia, ochii christici fiind acum viul care imi dezvelea Bucuria.

O floare aurita imi atinse sufletul. Era formata din 4 petale, 2 opturi si grairea ei parca imi dezmorti limbajul celest un pic uitat si totusi atat de viu. E nunta noastra, bucuria primaverii, innoire, inviere, viu si plin. Ei sunt mirii. Priveste-le unduirea. Sunt Noi si Una.

M-am uitat cu iubire la aceea revarsare de plete plina de flori pe care Maria Magdalena mi-o dezvelea, plinul sufletul ei atingand Totul. Nu atingea iarba, rochia era alb-roz-mov, bratari ii inundau bratele si gatul stralucea, radianta ei inundand intreaga nunta varsand parca in cupe numai frumusete, caldura si unime. Curgeam cu pasirea ei, fiecare unduire dezvelind alte si alte lucruri.

Floarea mi-a simtit cautarea si mi-a spus…. fiecare nuntas si-a pregatit primavara, mirii aducand invierea. Nunta e a noastra si de fiecare data cu alte flori, mai frumoase, mai radiante.

Sa inteleg ca florile vechi pleaca?! Nu florile vechi se innoiesc, primesc alte vesminte.

Si nuntasii? sunteti voi in graiul vostru divin, primiti cu totii la nunta unimii. Chiar noi? cautam chipuri cunoscute dar nu vedeam pe nimeni apoi Florea mi-a zambit si mi-a spus. Cauta in vers divin si vei sti ca toti sunteti si Impreuna-Una.

Am privit cu ochii lui si da am simtit primavara christica si corpul invierii. Eram toti insa in vesminte ceresti, in corpuri de lumina, altfel si totusi aceeasi. Doamne atat de frumosi ne-ai facut….si am cazut in genunchi lasand lacrimile sa ma inunde. Si nu erau apa erau petale care s-au asezat frumos de diferite culori……dand mai mult clar privirii interioare.

Ati pregatit aceasta primavara in voi….si iat-o prezenta in aceasta nunta. Mirii doar va sustin sa va recunoasteti viul luminic si sa va bucurati de el. Contemplam aceasta bucurie si sufletu-mi isi dezvelea razele impletindu-se cu toti nuntasii, sarutand si imbratisand Totul.

Apoi Maria Magdalena  a chemat mai multe Preotese asezand pe iarba, flori de diferite culori care descriau razele unui soare. S-au invartit de cateva ori dand glas spiralei inaltarii si apoi dansul lor a unit soarele christic de soarele floral aceasta unime varsandu-se in toate cupele….ca un nou grai divin care atinge Totul.

Maria l-a invitat apoi pe Mire pe aceasta Spirala, valsul lor atingand Cerul si Pamantul descriind nelimitarea pe verticala ca un cod al unimii, vers al iubirii, viu, etern, frumos pe aripile minunate ale inaltarii.

In timp ce fuzionau, nuntasii in corp de lumina radiau, traducand contopirea, bucurandu-se de impletire, primind invierea.

Dupa mai multe valsuri, chipul unimic ne-a imbratisat pe toti, el-ea-una, contopiti cu Totul, unic vers.

Pentru o clipa nunta s-a oprit avand o unica luminescenta apoi valsul a repornit corpul comun al invierii capatand anumite irizatii, noi, frumoase, altfel.

De ce invierea de anul acesta e altfel?

Pentru ca v-ati primit Acasa aici unde in chip christic sunteti Impreuna-Una.

De ce oamenii inca nu o simt pe Magdalena, nu ii traduc radiantele, nu o imbratiseaza?

Chipul ei a coborat …a doua venire, reveland-o insa nunta unimii abia acum se dezvaluie in voi.

Priveam mirii, valsul lor si deodata cununile lor s-au despletit imprumutand razele celuilalt si unduios s-au asezat pe fruntile tuturor asteptand parca si alte prezente. Cercul nuntasilor s-a extins cu tari, planete, civilizatii. Erau multi si cu toate acestea aproape si uniti, atinsi de cununi si in nelimitare participand la aceeasi inviere.

Am pasit ghidata de florile sufletului si de ochii lui. Radiantele atingeau totul la fel si cununile. Primirea, iubirea, bucuria straluceau din Toti.

Aici e nunta iar in pasirea lumesca e Pastele. Unite in Nelimitare.

Am imbratisat totul fuzional lasand soarele floral si apoi soarele chistic sa-mi lumineze corpul invierii. Pe crestet cununa capata alte radiante iar in maini buchetul de flori deveni Graalul mai aurit, mai radiant, mai frumos.

Un val frumos se aseza de sus pana jos iar la gat se contura un simbol.

Pe spirala inaltarii eram Impreuna, Unul-Una glasuind si radiind din Toti si Toate.

….

M-am trezit simtind radianta chiar daca bucuria nuntii disparuse, Calatorisem cu Triunghiul intalnind in centru, nunta unimii formata din spirale  si sfere care se impletesc asemenea unui 8 creend in nelimitare, bucurii ceresti. Chipul lor era acolo, viu, frumos, in adevar. Saptamana luminata mi-am spus…zambind cu drag celest si corpul invierii. Mainile s-au pornit sa traduca iar sufletul si-a desfacut razele. Nunta e aici si Impreuna suntem Una.