M-am trezit pasind-plutind pe un covor de frunze aurii contopindu-ma cu Cerul si imbratisand marea, padurile, pamantul cu un sentiment de fratie universala, de drag nesfarsit, de liniste frumoasa. Eram si nu eram in sopotol acestei vieti insa anuntam cumva Nunta Cosmica. Printre perdelele de mingii de lumina vedeam un alai de prezente radiante desenand spirale impletite, in adevar energii glasuitoare care radiau catre Tot. Ma simteam purtata de un aer magic parca smaltuit in mine si priveam coloanele de flori si boltile de lumini cu drag parca neatingand cosmicitatea lor ci doar lumescul. Langa mine fantani arteziene radiau si pasarile cantau in grai ceresc. Deasupra mea se desenau cununi de diferite culori din geometrii emitente care dansau o vreme si apoi se asezau in vers divin pe fiecare cap mijit din alai, fuziunea fiind completa cu intregul apoi totul stralucind. Si cand ultima a glasuit, muzica sferelor a inceput sa curga, raurind printre toti ca niste fire colorate, aducatoare de Sens, Bucurie, Acasa. Sub arcadele albe care se aflau in fata unei ape-martor emanand doar blandete, pace, frumusete printre flori multe care se spovedeau unele-altora lasand multe inflorescente sa cada pe o trena imensa am vazut Cina, alb-perlata cu El, Ea si toate entitatile de lumina care radiasera in sufletele noastre ducandu-ne de mana, Acasa.

 Si erau multi si frumosi si printre miri s-au asezat Preotesele cu Varfurile lor Cununi parca atingand Cerurile, stralucind. Pe treptele acestei dezveliri, erau cateva entitati-fiica ale caror glas-trilulit l-am auzit foarte clar apoi m-au invitat sa le sorb plutirea…SarRa cea aurie varsa intr-o cupa gratioasa o licoare a bucuriei, LaRa o indulcea cu blandete iar MaRa dadea o luminozitate acestui amestec, un fel de ambrozie cu care urmau sa atinga aceste vremuri, miezul lor si sa-l faca sa tresara.  I-am privit pe toti in drag mare si atingand Chipul am inteles ca Nunta aceasta era de mult in Noi, Cina la Fel, Preotesele asemenea insa doar in glasul acestei trezii, cu Totii stralucind, aceasta revarsare de Sens isi desfacea Rostul.

In ciclul divinului feminin darurile care ni se dezvaluie ne rotunjesc mersul ca niste globuri de lumina care ne mangaie faptura ajutand-o sa straluceasca in sfant numele tau. Sunt bolti incarcate cu straluciri care ne ating fiecare cautare, adancire, intregire.

De o parte si de alta stalpii de lumina dar si modelatorii, sustinatorii, indrumatorii Maria Magdalena, SarRa, Maica, LaRa, Isis, Tara sunt doar cateva din prezentele feminine care ne incununeaza cunoasterea, bucuria, regasirea.

Priviti aceasta intrare a femininului radiant ca pe o deschidere in Unime care aduce in cupa care suntem, echilibru, frumusete, caldura, rabdare, drag, liniste, calm, tamaduire, deschidere, blandete, intelepciune.

E o impletire de daruri care ne inunda viata tesand sub ochii dezveliti, covoare de sensuri.

Chemati in drag ceresc, aceste triunghiuri glasuitoare si veti simti cum familia divina radiaza din interiorul vostru.

In sfarsit, mama, sotia, fiica ne insotesc la Cina cea de Taina marturisind Bucuria, Frumusetea, Dragul.

In viul regasirii, melodiile si valsul Sferelor sunt cu Noi si Impreuna il traim pe Unul-Una!

Veniti la aceasta nunta cosmica cu sufletul dezvelit si veti simti atingerea divinului radiant care ne readuce zborul.

Imparatia este Aici si voi-toti sunteti locuitorii ei….