SarRa Radu, fetita pe care mi-a daruit-o Universul in 2006, intr-un joc i-as putea spune inspirat isi adauga constant la prenumele ei cuvinte puternice care o cheama astfel ca atunci cand se prezinta iti ofera toata paleta ei de culori.

Si nu este un tren cu bizarerii ci porti de intelegere care ii intregesc fiinta.

Si fara sa o intreb ceva anume in starea de cupa, apropiate si calde, dezbracate de rolurile de mama si de fiica, Sarra imi spune…..numele acestea sunt niste sferale venite intr-o lumina aurie…Imi plac foarte mult,

Prin raspunsul ei, povestea numelor noastre isi dezvaluie inca o pagina,

Dupa cum va spuneam copiii veniti dupa anul 2000 isi aleg numele si ceea ce e de dorit sa facem noi parintii este doar sa ascultam intuitia, visul, revelatia.

Nu va lasati furati de nume-carcasa care suna bine insa nu sunt puternice in lumina.

Cereti-i copilului dvs sa va spuna ce prenume isi doreste si el va veni….Pastrati bucuria, linistea, caldura.

Nu decideti voi ci lasati-l pe el.

Pana in luna a saptea SarRa mi-a dezvaluit numele pe care le-a avut in alte vieti dupa aceea  prin vis, intuitie, scriere energetica imi spunea repetitiv ca este SarRa, fiica lui Isus si a Mariei Magdalena si nu extensia Sarei sotia lui Avram. Si am ascultat-o si din aproape in aproape v-am vorbit si voua despre acest triunghi divin.

Incepand cu varsta de 5 ani ( cifra ei calauza este 5) a inceput sa-si reaminteasca ipostaze, roluri, nume si sa le aseze in mica ei prezentare. Si aceste sferale adica spirale in sfere descriu un cerc inauntru caruia se afla prenumele ei din aceasta viata, SarRa.