Oamenii sunt retete interconectate in care stralucesc nucleee de lumina. Devenind contienti de acesti sa spunem sori interiori,  clipa este mangaiata de razele recunoasterii de Sine.

Cand aceste nuclee de lumina isi dau mana intre ele? In acordaje planetare, universale, in trialoguri, in calatorii initiatice, in lucrari de lumina.

De ce se intalnesc ele pe spirale evolutive? Pentru ca noi conlucram constient sau inconstient ca o familie de lumina iar aceste nuclee sau rasarituri de aripi sunt  puterile noastre care se dezvaluie in Impreuna-Una.

Ce reprezinta in Taina lui Acum aceleste lucrari? Ceruri care isi dau mana cu Pamantul intr-un botez al sufletului in care noi toti Rodim.

Ce ne dezvaluie aceste nuclee de lumina?Puterea care Suntem in Unime.

Ce legatura exista intre Centru, Hora nucleelor de lumina si Acordajele pe tara, planeta, univers? Atunci cand Centrul emite pe raze catre tot si toate, nucleele de lumina receptioneaza aceste mesaje pe care le transmit ce cercuri concentrice intregii tari, planete, univers in arteziene ale recunoasterii de Sine. Apoi apar boltile de lumina care sunt conexiunile divine si cand toate acestea conclucreaza arce uriase descriu acordajul. Ele se traduc in salturi care se fac in Unime de catre Tari, Planete, Universuri.

Ne aflam intr-un astfel de moment de Acodaj Universal.

Ce ne aduce el? Bucurie, Paradis, Regasire.

Cum putem recunoaste aceste acordaje universale?

In taina sufletului cu ingerii alaturi, vom sti. Ele se traduc in viata obisnuita prin revarsari de insight-uri, porti care de deschid, intelegeri roditoare, bucurii, vals  cu Totul.

Ce inseamna acest an pentru planul divin?

El se traduce astfel: In Impreuna-Una, Puterea care Suntem straluceste.

Se poate spune ca nucleele de lumina glasuiesc? Ele emit in registrele vietii noastre cu sau fara cuvinte insa in lucrarea lor Omul indumnezeit radiaza.

De ce Acordaje Universale?Dupa optimizarile individuale si ale fiecarei familii de lumina  vin astfel de momente de instructaj universal si de salt in Impreuna-Una. Fara ele planetele si universurile nu ar straluci.

Ma uit cu ochii sufletului si simt aceasta bucurie a artezienelor care tasnesc pe fiecare cerc de intelegere peste timp, legand totul intre ele. Si simt din nou taramul lui Acasa frumos simplu, complet in care totul radiaza.

Ce rol are Ramania in acordajele universale?

Este unul din nucleele de lumina de pe primul cerc din apropierea Centrului. Si este foarte important acest cerc care functioneaza ca un amplificator. Alaturi de Peru, Nepal, Iordania,  si alte spatii binecuvantate sunt stalpi de lumina, sustinatori si emitatori in reteaua planetara si universala.

Ajutorul lor este semnificativ. Fiind si un minunat decodor Ramania traduce sa spunem instant aceste acordaje, ajutand Omul sa straluceasca si Totul sa rodeasca.

Care este sa spunem varful  unui acordaj universal?

Dupa ce arcele de lumina s-au format si intre ele spiralele evolutive emit , apare o sfera frumoasa care imbraca totul si care iti reveleaza in Unime, Intregul care Esti si Una-Totul.

Traim deja un asfel de acordaj?

Da suntem exact pe acest nivel al arcelor  in mari lucrari pe spiralele evolutive. Practic in aceste moment mai multe familii de lumina mosesc cu noi acest varf si multi lucratori  in lumina ne ajuta sa constientizam si sa traducem in registrele vietii aceste acordaje.

Care este intrebarea care ne-ar ajuta cel mai mult in aceasta etapa?

Ce ne spune Centrul in Taina lui Acum?

Ce pot sa fac in acest moment pentru toti si toate?

Sa cobori in suflet si sa alcatuiesti o hora de luminite care imbratiseaza toata planeta, planetele, universul, niversurile. In imbratisarea ta, Totul respira, in iubirea ta, acordajul universal este COMPLET.