Atunci cand deschizi ochii in rochia sau costumul zilei, alegi constient sau inconstient un nucleu sau altul de gandire. El te atrage, seducandu-ti interiorul cu o emisie suava sau intepatoare.

Mergand catre el vei observa ca un ncleu e format din mai multe cercuri concentrice pe care se afla ganduri inrudite cu centrul. Unele nucleee emit din vers divin si sunt activate de rugaciunea, postul pe care il tinem, smerenia, credinta, dragostea deschiderea noastra si tot ceea ce ne intregeste, altele sunt formate de noi in exercitiul constructiei noastre iar altele sunt nucleele intunericului care ne consuma energia, dandu-ne iluzia unei lupte cu probleme care nu exista si care genereaza polemici sterile, scenarite aprige, vanzoleli de contradictii si rumori.

Nucleele din lumina te cone teaza la cea mai inalta frecventa din ACUM. Ele au calitati purificatoare, eliberatoare, inaltatoare. Mergand cu gandul potentator, trezitor vei observa ca el atinge toate gandurile mari cu care este inrudit, atinge apoi centrul si aici apare insight-ul iar apoi urca transformand cercul de baza intr-o spirala a revelatiei intaritoare, ziditoare, intregitoare.

Flow-ul poate fi si valsul nucleelor divine trezite in noi.

Atunci cand alegem sa manifestam puterea initiala, bucuria, intelepciunea, ne indreptam atentia interioara catre nucleele celeste care ne boltesc fiinta.

In exercitiul feedback hranitor, in fata voastra se aliniaza nuclee de gandire care va alimenteaza nu doar mintea ci si inima, sufletul, spiritul. Intentia pe care o puneti in varful pensulei atrage nucleele cu care veti picta fata zilei si implicit a destinului dvs.

Nucleele cu care operam mai des se aseaza in mimica, postura, privirea, trupul nostru., fluidul de care suntem inconjurati.

Priviti fata unei persoane ca fiind formata din mai multe cercuri. Incercati sa va uitati la cercul exterior cel care descrie scheletul osos si veti vedea ca anumite portiuni sunt botite, strivite sau lasate iar altele au linia luminoasa, ascendenta, vie.

Nucleele de gandire ne pot trece in NOUA LUME sau ne pot lasa in barca veche sa ne mai chinuim un pic. Ele sunt niste vaslasi miraculosi catre taramuri fascinanate de gandire si intelegere dar si scufundatori insidiosi si pierzatori.

Deschideti-va dimineata punand pe desktop-ul computeruui subtil si personal urmatoare fraza:

Aleg sa urmerg gandul cel luminos oriunde as fi, orice as face. Aleg sa aduc in fiinta mea, frecventa cea mai inalta din ACUM. Aleg sa fiu conectata la NOUL PAMANT si sa-l manifest pe UNUL.

Vedeti ce se intampla. Transmiteti apoi primul gand de lumina in reteaua de suflete cu care comunicati si veti genera un val de entuziasm, incredere si avant care va atrage noi nuclee de forta din campul divin.

Omul modern isi ingroapa insight-urile si isi tot povesteste si raspovesteste iluzoriile probleme. Omul nou alege sa gandeasca fosnitor, curgator, viu insufletind aerul si atragand paradisuri de intuitii, coincidente, binecuvantari, inflorescente, deveniri.

Starile proaste vin din tandemul cu nucleele care ne mananca puterea iar starile bune sunt consecinte ale atragerii de energii intregitoare. Unele ne contracta generand riduri, celelalate ne dilata largindu-ne fiinta.

A respira cosmic inseamna a cuprinde intr-un singur gand ziditor, totul.

Exista atat de mult ajutor si binecuvantare in aceste vremuri incat nu trebue decat sa rostim cateva cuvinte-radacina cum ar fi: iubire, frumusete, bucurie s.a. si vom simti cum vin catre noi ganduri insorite care ne cultiva fiinta pe toate palierele ei.

Casa in care locuim si care nu arata asa cum o vedem noi in 3d este de fapt compusa din nuclee de diferite culori si mirosuri dispuse haotic sau ordonat care ne imprejmuiesc fiinta dar ne-o si locuiesc si care ne conecteaza sau nu la noua lume.

Ca sa ne ajungem pe noi, acel noi din adevar e de dorit sa atragem in fiinta noastra doar ganduri inaltatoare.

Sa fiti lumina si adevar si iubire!!!
Camelia Radu