E greu sa-i spui unei mame care a primit un copil cu sindrom down dupa inseminari, drumuri la medici, suferinte ca acel copil exprima meritele ei si ale sotului, este o recolta, o judecata, o alegere care se face de sus si ca pregatirea cereasca pentru un copil benefic planetei, este esentiala. Nu il poti cumpara pe Dumnezeu mergand sa platesti inseminari insa poti sa-ti umpli cardul divin cu merite de sine( fapte inaltatoare, botezuri, pelerinaje spirituale, initieri, sentimente inaltatoare fata de alti copii) si astfel  poti cere un sfant-geniu-maestru care sa iti umple, viata si tie si celorlalti.

A devenit o moda sa mergem repede la medic sa acceleram cocreatia si tot grabind-o cu injectii, obtinem mere accelerate, fara gust si radianta. Stiu ca suna trist insa e importat sa constientizam ca putem rescrie( cu rugaciune, post, spoveanie, impartasanie, initieri de lumina, fapte bune fata de copiii) partitura noastra a parintilor si bunicilor nostri care poate au gresit fata de copiii, avortand sau omorand sau abandonand. Pacatele de neam exista la fel si pacatele personale din Acum( viata aceasta) dar si de altadata( alte vieti)….si aceste greseli pot afecta copilul chiar daca platim sume imense pentru inseminare. 

Acum putin timp rasfoiam cartea vietii unui copil care nu vorbea la 5 ani avand inteligenta emotionala si cognitiva situata undeva in jurul varstei de 1 an. Fusese conceput intr-un apartament in care un fiu isi omorase mama si o aruncase de la balcon, parintii nu se spovedira si nu se impartasisera niciodata si multi copiii avortati tipau din ambele neamuri.

Iertarea pacatelor a mamei si a tatalui pe tema copiiilor, pe toate vietile era foarte mica, adica existau pacate care veneau si din alte vieti. 

Cum putem atrage un copil de cer mare daca noi nu ne spalam sufletele, casele, vietile?

Copiii ne privesc de sus, 3, 5, 7, 12 ani si ne aleg. Legea rezonantei, legea, atractiei, legea meritelor decid in acord cu temele nefacute dar si cu darurile ce se pot activa din mici sau mari suferinte. Copiii nostri exprima chipul meritelor noastre si fiecare alegere inaltatoare pe care o facem in noi pregateste timpul in care va cobora un….sfant sau un maestru sau un om frumos.

Observ la multi dintre parintii care vin cu copiii cu sindrom down, autism, malformatii, boli severe ca le este foarte greu sa se intoarca la radacina copacului care sunt, la cauze. Nu exista un Dumnezeu nedrept ci doar un cules aspru sau o recolta amaruie.

E mai simplu ca si pentru urmatorul copil sa mearga la inseminari, sa se mai chinuie cu injectii, sa caute vinovati decat sa rescrie, greseala lui sau a neamului, pacatul lui sau al familiei. Insa orice ati cumpara prin inseminari, tot chipul meritelor voastre il va avea, pentru ca Inteleptii, Domniii destinelor nu pot fi mituiti, pacaliti cu bani, influentati de aceste eforturi la nivelul formei. Ei vor trimite si al doilea si al treilea copil ……cu chipul faptelor voastre trecute.

Intrebati-va ca parinti: Ce parti din mine au atras aceste boli? Ce fapte nespuse, nespovedite intuneca chipul neamului meu? In ce amantlacuri am intrat si ele imi ingreuneaza sufletul? Ce legaturi am facut acum sau altadata? Ce pacte de intuneric afecteaza viata copilul pe care l-am primit? Cum pot evolua? Care este cauza pentru care copilul meu a venit cu boala X? Cum il pot dezlega? Ce triunghi de virtuti pot activa pentru a-mi ajuta copilul sa evolueze? De ce m-a ales acest copil? Care este darul lui pentru mine? Pentru noi? Cum imi pot inchide facturile karmice cu el? 

Conectandu-va la forta treimica si la adultul inteleptit veti sti de ce ati fost ales de un copil bolnav sau de un geniu si care este misiunea comuna pe care o aveti. 

In general oamenii se feresc de intamplari, momente pe care nu le pot controla, neplanificate insa lasand copiii sa vina dupa spovedanie, impartasanie dupa ce ati activat taina iubirii, ei va vor umple sufletele si buzunarele chiar daca nu aveti job, colaborari, un drum al vostru, o poveste. Copiii de cer mare vin cu  daruri ceresti si cu plinuri pamantesti. 

Imi amintesc cu drag de un cuplu care cauta sa se aseze profesional, sa-si ia casa, masina si dupa toate aceste achizitii ar fi urmat sa faca si un copil. I-am privit si le-am spus: un copil v-a ales, nu mai asteptati, primiti-l. Dupa el vor veni si serviciile, casa, masina si tot ce va mai doriti. Initial au fost coplesiti de aceasta revelatie apoi au hotarat sa lasa curgerea divina sa-i ghideze. Si mamica a ramas insarcinata rapid si a gasit si un loc de munca care sa-i anime sufletul, la fel si tatal  apoi a venit masina, casa si toate s-au asezat intr-un mod minunat in doar un an desi …se straduiau de multa vreme sa faca anumite achizitii. Poate suna straniu insa am rasfuit multi copiii de cer mare care lasati sa coboare cresc drepturile noastre divine in bani, iubire, bucurie, intelepciune, fericire, case, servicii aducand in copacul vietii daruri la care nici nu visam. 

Primiti-i! si daca nu vin natural echilibrati balanta cosmica botezand, facand voluntariat, daruind, constientizand, iubind copiii, rugandu-va, spovendindu-va, adoptand pana cand vor veni acei copiii ai Domnului( nu ai nostri) care au ales de sus sa coboare in gradina voastra pentru a-si implini misiunea. 

Undeva in jurul varstei de 18 ani in urma unei dezveliri puternice, Maica mi-a aratat ca nu voi putea primi pe micutii maestrii( viitorii mei copiii) pana cand nu voi ridica un nor imens format din 22 de copiii avortati care cereau razbunare pentru cei intrupati, pentru mamele care le refuzasera dreptul divin de primire dar si pentru intregul neam. Am inceput cu spovedania, impartasania, pelerinajele spirituale, drumurile la Frasinei, scolile de spiritualitate, initierile, botezurile  si din aproape in aproape am simtit ca sunt aleasa de doua spirite frumoase care la timpul potrivit au coborat umpland gradina vietii…cu bucurie, intelepciune, iubire. 

Si chiar daca ati facut un singur avort, echilibrati balanta cosmica, cu fapte radiante legate de copii. Daca ati dat afara un lider e posibil sa fii declansat mai multe avorturi spontane ale celor care l-ar fi urmat pe acel conducator insa luand acea decizie pripita, ei nu-si mai aveau rostul. Si pentru ca ati amanat planul divin cu un an sau trei ani, puteti sa nu mai faceti copiii 10 ani sau 30 de ani sau pot veni copiii cu probleme chiar daca mergeti si faceti inseminari. Caci nu putem sti cine si-ar fi dorit sa vina prin noi: un geniu sau un sfant sau un maestru?! Si acel avort poate intarzia venirea unui copil sau poate afecta sanatatea lui.  Limpeziti pasii pentru a fi alesi de copiii din Ceruri Mari, copiii benefici planetei.