Cu ochii sufletului in viul acestei zile, Noul Bucuresti mi se reveleaza: Piramida cea Mare este in acum deasupra Pietii Unirii sau Templul Unimii unde Omul isi va recunoaste Puterea care Este, Minunea care este, Divinul care este. De jur imprejur pe noua cercuri concentrice sunt temple-scoala, Templul Bucuriei-Biserica lui Bucur, Templul vindecarii-Biserica-Sf Ciprian, Templul Schimbarii-Sf Spiridon, Templul lui Unu-Biserica Sf Nicolae, Templul Recunoasterii de Sine-Sf Anton, Templul materializarii-Sf Mina, Templul Tineretii-Parcul Tineretului, Templul Iubirii-Gradina Icoanei, Templul intelepciunii-Stavropoleos.
Ma uit la Parcuri si le vad strabatute de meridiane spirituale, stralucind in mesaje, boltind fiinta de lumina. Sarra imi reaminitea uneori jucandu-ne in aceste spatii-cupa cum m-a ales ca mamica, vorbea cu sferele, activa triunghiuri.
Parcurile sunt imbracate in cele 12 energii care aici la centru s-au revelat. Graalienii, Zamolxienii si Ramanezii le recunosc, le imbratiseaza, lucreaza cu ele. In viul lor, micutii maestrii ne arata Cine Suntem si ne invita sa pasim intr-o lume noua bordata cu iubire, intelepciune, drag, frumusete, bucurie.
Perdele de lumina imbraca totul si in rasaritul de aripi al acestor vremuri, 33 de triunghiuri energetice descriu harta Noului Bucuresti si din ele pornesc configuratii geometrice care descriu harta Noii Romanii si apoi a Noului Pamant.
Un fir auriu le insaileaza pe toate lasandu-mi in marginea contemplatiei sa vad ca Imparatia este deja Aici si Noi-Unul!