inseamna Recunoastere de Sine si ea se dezvaluie in fiecare Triunghi Trezitor pe care il activam in viata noastra.

Cat de curand va aparea cartea Meditatii pentru parinti, un mic indrumator pentru adultii alesi de noii copiii care isi reamintesc ca geometria sacra este prima limba a umanitatii si cea mai puternica forma de comunicare, educare, elevare.

Pana atunci luati cartea Triunghiurile Schimbarii aparuta in editura Vidia, www.vidia.ro si puneti urmatoarea intrebare: Ce triunghi  e de dorit sa activez in relatia mea cu fiul sau fiica mea?Dupa cum stiti triunghiul este simbolul Treimii care Suntem, Mama, Tata, Fiu si el contine tot ceea ce este relevant pentru activarea Cunoasterii, Puterii, Darurilor Noastre dintru Inceput, de Altadata, din Acum.

Si daca mana dvs alege cartonasul cu triunghiul descris de Recunostiinta, Iubire, Bucurie, raspundeti fiul dvs verbal sau nonverbal  punand in vagoanele mesajului ceea ce va spune triunghiul trezitor.

Lucrand astfel veti simti  din aproape in aproape chemarea triunghiurilor si veti sti in fiecare clipa cum sa hidrati evolutia fiului sau fiicei dvs.

Daca triunghiul care lipseste intuiti ca este Incredere in Sine-Iubire de Sine-Iertare de Sine atunci lucrati mai intai dvs in el apoi emiteti din acest triunghi  fiind constient de Trinitatea pe care o Dezvaluiti prin lucrarea dvs. Iubirea vine prin Mama, Increderea prin Tata, iertarea prin Fiu.

Mergand constant in Templul Familiei Divine si lucrand in Triunghiul Radacina Mama-Tata-Fiu, veti recunoaste Minunea care Sunteti in Imprreuna-Una.

Noua educatie este inscrisa in simbolul unimii care este compus din:  Triunghiul trezitor in care Cerul se Uneste cu Pamantul marturisind  in Taina Recunoasterii de Sine, Sfera care Suntem si dezvaluind in Unime, Spirala Inaltarii.

Daca pastrati in suflet acest simbol veti sti in fiecare clipa ce raspuns sa dati copiiilor vostri sau ce jocuri sa initiati. De asemenea recomand parintilor seara inainte de culcare sa extraga din pachetul cu  cele 36 de caronase, unul si sa compuna o poveste avand ca personaje, cele trei aspecte revelate de Triunghiul Trezitor. In felul acesta veti  activa in fiul dvs Trinitatea care Este ajutandu-l sa impartaseasca in tot si toare, cunoasterea, puterea, darurile dintru Inceput de Altadata, din Acum.

Noua educatie inseamna a Activa, A impartasi, a Straluci  cu ajutorul Contemplatiei, Povestii, Jocului.

Imi amintesc cu bucurie de momentele in care fiind insarcinata si sustinand diferite training-uri sau coaching-uri ii faceam pe micuti partasi la experienta mea spunandu-le de multe ori pe zi: acum vom lucra in Triunghiul descris de Armonie-Liniste-Frumusete sau voi da initierea intitulata Sf Graal si voi lucra apoi in triunghiurile descrise de Inocenta-Puritate-Bucurie si Sinceritate-Iubire-Generozitate. La sfarsit ii intrebam: mai e ceva de adaugat la aceasta lucare? De multe ori prin ei veneau daruri pentru cel initiat si  raspunsuri, revelatii, intuitii pentru mine.

Impartasiti cu copiii vostri din Minunea care Sunteti si veti simti in Gratie cum triunghiul limitativ devine triunghi trezitor iar Sferele care Sunteti stralucesc.