Incercati sa va uitati constant pe bolta interioara pentru a nu declansa furtuni in relatia voastra de serviciu sau in valsul personal cu un partener.

Norii emotionali pot fi vechi sau noi insa ei se strang pe firul unei frustrari, neintelegeri, neacceptari.

Cautati in chip divin ce vrea sa va spuna norul inainte de a va scutura buclele emotiilor peste ceilalti. Ce am de invatat? Care este tema mea? Ce vrea sa-mi spuna aceasta furie? Ce parte din mine se ascunde in spatele acestui nor? Care este soarele acestei experiente? Ce vrea sa-mi transmita Centrul?

Opriti-va un pic in natura sau in centrul camerei voastre si meditati.

Norii emotionali sunt indrumatorii deghizati care va duc catre acel rasarit de aripi inca nestiut insa infinit frumos.

Cu mana iubirii, increderii, iertarii sau cu orice alta trinitate radianta incercati sa vorbiti cu miezul, nucleul in jurul caruia s-a configurat Norul. Veti descoperi un punct de sprijin pentru evolutia voastra posibil un stalp de sustinere pentru Templul care Sunteti.

Orice nor aduna neinvatatele si nu descarcarea lui pe ceilalti reprezinta solutia ci trecerea lui in lumina, dezvelirea lui in chip divin.

Imi asum aceasta neacceptare. Recunosc si imbratisez tema pe care Centrul mi-o dezvaluie. Accept aceasta situatie. 

 Daca ati dezactivat miezul, punctul din care s-a format norul, recunoascand tema, veti simti cum Soarele interior incepe sa straluceasca incalzind teritoriile interioare, mangaind.