Sunt momente cand norii vietii se descarca si dupa furtuna pe raza constientizarii descoperiti ca sunteti prea mult barbat in interior sau prea mult femeie iar aceste reactii, comportamente, fosniri simtiti ca va dezavantajeaza in valsul social si personal.

Incercati sa va conectati la Centru, la Miez si sa incepeti procesul de curatare, purificare, reamenajerare interioara cu iertari facute fata Mama, Tata, Copil in triunghiul iertarii, astfel…

Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le-am facut Acum si Altadata fata de Mama si toate aspectele divinului feminin( Iubire, Caldura, Bunatate, Delicatete, Empatie, Dragalasenie….etc fata de Tata si toate aspectele divinului masculin( Fermitate, Dreptate etc) fata de Copil( Fiu, Fiica) fata de Tot si Toate.

Rog sa fiu iertat si dezlegat de toate greselile si pacatele pe care le am fata de Mama, Tata, Fiu, Fiica fata de Tot si Toate.

Sunt Una cu Iertarea.

Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt.

Fiecare pas din acest triunghi al iertarii este la fel de important. Ceea ce deschideti in interior sunt trei porti si ele devin prin lucrarea constienta, rotunjimi ale fiintei interioare, din aproape in aproape triunghiul transformandu-se in sfera care face valsul pe spirala inaltarii avand la centru in miezul ei, crucea dezvelirii.

Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu sunt este Punctul Radiant din Centrul Triunghiului, Sinele Divin cu care va Uniti insasi Divinitatea care va radia din centrul Triunghiului, Sferei, Crucii care Sunteti.

Lucrati in triunghiul iertarii zilnic, descoperind din aproape in aproape propriul Vers Divin care sa va rescrie Pasii.

Aceasta mantra, rugaciune, hora a nucleelor de lumina poate fi compusa dintr-un triunghi al atributelor divine pe care va doriti sa le activati, din doua sau trei triunghiuri astfel….

Marturisesc Linistea care Sunt

Iubirea care sunt

Creativitatea care sunt

Si tot ceea ce Sunt

In Sfant Numele Tau

Observati triunghiul radiant si Punctul din centrul lui, Afirmarea Divinului care Sunteti.

Lucrati pe 3, 6, 9, 12 atribute divine.

Dupa ce ati tesut aceste atribute in interiorul vostru hranindu-le cu posturi, fapte de lumina, initieri, ateliere conective, trialoguri incercati sa construiti pe Ma Unesc un nou vers de lumina care sa va ajute sa simtiti Fuziunile, Contopirile cu Sferele Iubirii, Bucuriei, Pacii etc.

Ma unesc cu Iubirea, Bucuria, Pacea cu Frumusetea, Limpezimea, Clarul, cu Intelepciunea, Patrunderea, Bucuria cu Tot Ceea Ce Sunt in Sfant Numele tau. Sunt Una cu Totul, Eu sunt.

Incercati sa alegeti sferele ceresti dupa cum va cheama in triunghiuri radiante. Cand va uniti simtiti cum totul vibreaza intr-o imbratisare cosmica in care Eu Sunt Radiaza.

Lucrand cu triunghiurile divine veti simti ca nu mai apar comportamente moi sau colturoase pentru ca relatia cu trinitatea interioara este echilibrata. Activand mama interioara, tatal, copilul, veti simti ca emiteti din Centrul fiintei dvs cu bucurie, blandete, intelepciune.

Cand va simtiti din nou in afara triunghiului sau prea barbata, reluati aceste exercitii de crestere in Unime practicand si autoobservarvatia, meditatia, trialogul.

Ochiul ceresc se activeaza in centrul triunghiurilor divine la Centru in marturisirea Unimii. Intalnindu-ne si fuzionand cu Sinele Divin, Omul Indumnezeit radiaza.