Recomand parintilor care isi doresc copiii sau care vor sa aibe o comunicare armonioasa cu minunile lor, sa faca lucrari de lumina in triunghiul divin prezentat mai sus.

Mai intai iertati-va si dezlegati-va de toate greselile pe care le-ati facut Acum sau Altadata fata de Isus-Maria Magdalena-Sarra adica fata de Tata-Mama-Fiu-Fiica. Apoi martirisiti-l pe Unul. Sunt Una cu Isus,  Sunt Una cu Maria Magdalena, Sunt Una cu Sarra. Aici si Acum Impreuna suntem Una.

In aceasta recunoastere de Sine, marturisire si contopire, copilul pe care vi-l doriti va aparea, in aceasta deschidere de Sens, comunicarea cu micul maestru va radia.

Neasezarile din relatia voastra cu Familia Divina aduc disarmonii, suparari, neimpliniri.

Ce inseamna neasezari?

Gresim de multe ori fata de Tatal interior, judecandu-l, etichetandu-l, nerespectandu-l, abandonandu-l, nevalorizandu-l sau fata de Copilul interior, rastignindu-l, obligandu-l sa faca anumite lucruri care nu sunt spre Binele Suprem al Tuturor ( ex sa fure, sa minta etc) abuzandu-l, neiubindu-l sau fata de Mama interioara, pe care nu o respectam, nu o iubim, nu avem incredere in ea, nu o iertam.

Aceste dezechilibre din relatia cu Trinitatea care Sunteti pot aduce disarmonii in familia pe care o aveti, neintelegeri, neimpliniri.

In triunghiul descris de Isus, Maria Magdalena, Sarra doar atunci cand ati asezat relatia cu Tatal, Mama, Fiul interior, Centrul care sunteti straluceste marturisindu-l in taina unimii pe UNUL.

Astfel in frecventele Unimii, orice proiect de suflet ex: un copil, bucurie in familie, un tatic iubitor pentru copilul meu,  devine realitate.