“Viaţa în cuplu e o spovedanie continuă în care firea îşi transformă artritele în valsuri ceresti. şi la sfârşit împărtăşania este reprezentată de activarea ÎNTREGULUI CARE SUNTEM în Împreună – Unul ”.

“În preîntâlnirile celor 2 care nu aveau loc în planul tangibil, o sferă întâlnise o altă sferă.

Apropierea lor dezvaluie OMUL contopirea lor activează triunghiul INTREGIRE-UNIME-împreună SUNTEM UNUL”

«Apoi au căzut şi prima jumatate a încercat să compenseze durerea lipindu-se de o altă jumatate fără a reface întregul care era în potenţial. Durere, despărţire, neîmplinire. Jumatatea care ai rămas, nu poate fi completă decât în întregul din tine. Abia apoi poţi să păşeşti spre celălalt, unind toate versurile în actul regăsirii, reînnoirii reîntregirii care face din doi, UNUL.»

La început femeia sau bărbatul vede TOTUL în celălalt adică ceea ce este el în potenţial şi a fost ÎNTRU început. Nu e o înşelăciune. Sufletul şi spiritul recunosc Întregul, Desăvârşitul, Unul. Apoi cârma este dată trupului fizic, inimii şi minţii care sunt servitorii TEMPLULUI şi ceea ce alegem să vedem cu aceşti ochi astupaţi de gânduri impure, emoţii neîmblânzite şi dorinţe pitice este lumescul, perfectibilul, nerotunjitul din celalalt care nu se potriveste cu ce credem ca meritam. Cele două jumătăţi netrezite purced la drum alcătuind cuplul, o entitate nouă în care realitatea întregului apare în toate momentele de intensitate a iubirii, de flow, de bucurie şi dăruire însă dispare ori de cate ori în aceaşi secvenţă de viaţă sunt şi aşteptări, pretenţii, ataşamente, proiecţii.

Cuplul ca întreg este o frecvenţă în reţeaua Noului Pământ care poate fi activată în timpul iniţierilor numite SFERA INIŢIALĂ, NOUL PĂMÂNT, TEMPLUL LUI UNU şi în orice baie de SENS.

Dezlegaţi-vă cunoaşterea, puterea, darurile dintru început şi veţi stabiliza triunghiul descris de Întregire – Unime – Împreună suntem UNUL.