Dupa initierea din templul Zeitei Cybela, intalnirea cu blajinii, conexiunea cu Shambala, am adormit in aerul auriu, contopindu-ma cu Bucuria, multumind Clipei.

Nu stiu exact cat a durat aceasta plecare insa cand m-am trezit pe pajistea de la Bozioru in fata mea pe peretele stancii se afla chipul lui Nefertiti in toata splendoarea lui.

Nefertiti aici?

Si din interior un glas a soptit….Da….si acest loc s-a nascut dintr-o lucrare a Cerurilor, un triunghi al maestrilor inaltati Ra-Thoth-SarRa si ei te cheama sa activezi Spirala Divinului Feminin in centrele initiatice din Vechiul Egipt, in Piramide, in toata reteaua.

(Fiicele lui Ra ca purtatoare de coduri sunt invitate sa creeze acest echilibru yin-yang activand Spirala Divinului Feminin acolo unde yang-ul este mult si incorect folosit. )

Informatia mi-a ramas in structuri insa eu am atipit din nou, plutind peste timp si dusa parca de un fir auriu catre Contractul meu Spiritual dintru Inceput catre aceea fila unde alaturi de Nefertiti, Isis, Tyia, Shesat in bucuria acestor vremuri, cu preotesele alaturi urma sa activam in reteaua vechiului Egipt, Spirala Divinului Feminin.

Si m-am trezit si am inceput sa glasuiesc in Centrul acelor sufletele care au aceeasi chemare ca si mine inscriptonata in geometriile sufletului pentru a le reaminti aceasta lucrare si pentru a o face in Impreuna-Una.