Rog Sfera Initiala sa curete de toate asteptarile, dezamagirile, supararile, judecatile, relatia mea cu X! Fie ca jumatatile noastre intregitoare sa-l recunoasca si sa-l traiasca pe IMPREUNA in UNUL!!!

Rog Sfera initiala sa deschida poarta sufletului sotului meu. Il iert, il rog sa ma ierte si il imbratisez cu toata iubirea mea. Fie ca Sfera Initiala sa armonizeze toate plaierele fiintarii noastre IMPREUNA.

Cuplurile de lob stang care sunt obisnuite sa analizeze totul, sa puna etichete, si apoi sa traga concluzii deseori pripite, sunt expuse, dezamagirilor, suferintelor, bolilor, mortii.

Numai in trialog adica impreuna dar conectati la centrul divin putem sa gasim raspunsuri la nepotrivirile sau desincronizarile care apar in anumite momente intr-un cuplu.

Cuvintele ranesc, doboara, indeparteaza de multe ori de aceea trimiteti ca soli SFERA INITIALA, INGERUL VOSTRU PAZITOR, MAICA DOMNULUI, TATAL CERESC rugandu-i sa vorbesca ei pentru voi in sufletul celuilalt. Veti vedea cum paliere in agonie, renasc, defecte de neacceptat devin calitati, iubirea creste, totul se transforma. Aveti incredere in entitatile de lumina care ne stau in preajma. Ei stiu cum sa insaileze in noi, miracole.

Mii de imbratisari!!!