Aresturile de putere le gasesc foarte dureroase pentru ca te investesc cu rolul de victima sau mimoza, calau sau tata punitiv distant impietrit sau controlorul rece. Un triunghi al deficitului de putere, excesului, impietririi in putere. Ele tin de karma personala respectiv abuzurile de putere pe care le-ai facut in alte vieti sau de karma de neam, bunici sau strabunici care au slabanogit neamul abuzand, manipuland, terorizand. Insa toate aresturile de putere, curaj, incredere sunt legate de relatia cu tatal lumesc de neacceptarea-neiertarea-supararea pe el sau neiertarea-ura-impietrirea din relatia cu el sau de neiertarea-neiubirea-furia fata de el.

Undeva in jurul varstei de 27 ani privind in oglinda interioara mimoza, delicata, victima din mine am descoperit ca inca sunt in neiertare fata de tatal meu si ca de aceea imi alesesem un partener-calau si o relatie in care abuzurile de putere erau firesti. Nu imi recuperasem prin iertare…..puterea de la tata si prin ea increderea, curajul, forta. Desi urmasem nenumarate cursuri de NLP, dezvoltare personala, inteligenta emotionala, analiza tranzactionala lucrand in fel si chip… cei 9 ani de arest de putere si cateva relatii in care fusesem victima imi aratau altceva. Unde ma impotmolisem? Apogeul aveam sa-l aflu chiar in ziua in care am fost data afara din propria casa. Cu un rucsac mic in care pusesem cate ceva ma apropiam de casa mamei si a tatalui meu situata la nr 33 in nordul bucurestiului( nordul pe cruce inseamna energia tatalui) intrebandu-ma: Ce parti din mine au atras aceasta relatie? Ce am de invatat? De ce se repeta tiparul barbatului-calau? Unde mi-am lasat puterea? Cum o pot recupera? Care este rostul acestui dat afara din propria casa? Ce vrea sa-mi spuna aceasta intoarcere in casa parintilor la 27 de ani? Ce am de invatat din aceasta pierdere? Eram zdrobita, coplesita si totusi in Faca Se Voia Ta. Percepeam prezenta ghizilor mei…astfel ca asteptam indrumarea lor.

Treimea care ne insoteste pe fiecare mi-a spus: Conecteaza-te la ceea ce primesti chiar in clipa aceasta. Si da….mama m-a primit la nr 33 exact in apartamentul-cruce ( in care tocmai se mutasera din Constanta) in camera care descria verticala adica relatia tata-fiu, o camera fara mobilier doar cu icoane. Si am ramas aici dormind pe jos timp de un an recuperandu-mi bucatele de suflet de la tata, iertandu-l, acceptandu-l si iubindu-l, imbratisandu-l pentru tot ce mi-a daruit. Aceasta intoarcere la parinti a fost ca o inchidere de cerc. Plecasem la 18 ani la facultate in neiertare fata de tata ma intorceam la 27 ani dupa un arest sever de putere. Recupereaza ti forta si apoi ia-ti aripile si zbori..imi spunea miezul, centrul, treimea interioara. Imi amintesc ca nu mi-a fost usor in primile saptamani, se varsasera in mine o multime de somatizari insa traind tringhiul iertarii, conecandu-ma la tatal ceresc prin rugaciunea tatal nostru, predand toate regretele, supararile, neacceptarile Cerului, practicand reiki si vorbind cu Soarele, am descoperit ca fara o relatie in unime cu Tatal Fizic si Tatal Ceresc nici templul cuplului nu creste la fel increderea, puterea, curajul. Caci cum altfel?! Tatal aduce Fiul.

Stiu ca exact dupa un an de lucrare, roadele au inceput sa apara: apartamentul s-a intors, au aparut noi tipare de barbati, relatia mea cu tata era frumoasa, incepusem sa simt ce vreau dincolo de profesia prestabilita din constractul meu spritual, si anume diagnoza si development intr-o companie mare, urmam verticala cereasca, imi slefuiam talantii si mai ales ma adanceam spiritual, reamintindu-mi curajul, puterea, radianta dintru inceput. Parca se puneau bazele unei noi vieti. Nu mai alegeam din frica ci cu putere, nu mai fugeam de obstacole ci le infruntam, nu mai evitam intalnirea cu mine imi placea sa-mi vad colturile.

Samburii acestia de putere m-au invitat sa merg catre sistemele reiki care te sustin sa primesti putere divina printr-un numar mare de ingeri, preotii si maiestrii, spre alte trepte din ortodoxie, acolo unde cunoasterea divina se transforma in credinta care muta muntii spre radiestezie, energie universala, terapii holiste.

Puterea sociala, politica, a banilor din triunghiul cu varful in jos nu are legatura cu puterea interioara ce se reveleaza prin trezie dandu-si mana cu puterea divina din triunghiul cu varful in sus. Aceasta recuperare de suflet care iti dezvaluie radianta, unitatea, forta nu manipuleaza, nu tipa, nu cere batand din picior Esti puternic si atat….si o simti in toate momentele in care Cerul se uneste cu Pamantul prin Tine.

Puterea pe care o primesti dupa iertare este ca un rasarit, o noua viata, o deschidere de noi teritorii. Te-ai nascut ca tata in tine avand curaj, putere, incredere.

Va invit pe 2 iulie la un atelier dedicat curajului, puterii de sine, ncrederii in Sine.

Unde? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor

Cat? 30 ron

Ora? 18 30

Putere, incredere, curaj!