M-am tot intrebat de ce noi ca popor cu o zestre spirituala incredibila, cu structuri trinitare radiante care ne-au condus candva amprentand memoria colectiva ( Stefan cel Mare, Mihai Viteazu, Constantin Bracoveanu etc) cu o minte agila si multa caldura, iubire, bucurie in suflet intr-o tara ca un ocean de lumina, inaintam atat de greu, varful piramidei in aceste vremuri fiind atat de intunecat, plin de nori, agitat, tipator?

In decembrie dupa mai multe scrieri inspiratoare cu Regina Maria( le gasiti pe frecventa om) am simtit sa merg in triunghiul cu varful in sus( cel format din corpul cauzal, budhic, atmic) si sa caut radacinile pentru care ne aflam in aceasta situatie, o bucla sociala si politica din care nu iesim de mai bine de un an.

Va amintiti cu siguranta ca in decembrie 89 acelasi partid a omorat un presedinte, un tata, un om. Ce stim din stiinta initiatica? Ca cel care omoara preia din karma celui omorat, partial sau total( depinde de contractul facut de calau cu victima inainte de intrupare).

Unde credeti ca se afla acum Nicolae? Aproape de noi bantuind varfurile, intrand in mintile guvernantilor, intunecand deciziile, activand ceausestii interiori.

Asa cum exista case bantuite la fel sunt si popoare bantuite de conducatori care nu s-au ridicat la Ceruri ci au ramas foarte jos, influentand deciziile guvernatilor lipsiti de discernamant( slabi de inger) cum le-am putea spune, ale celor care l-au omorat chiar daca nu ei direct insa fiind copiii aceluiasi partid si pe varfuri, sunt influentati de cel omorat, fapta aceasta fiind inca acolo cu toate consecintele ei, partitul care ne conduce fiind bantuit de un suflet care nu-si gaseste inca linistea.

Pana nu-l eliberam pe Ceausescu si nu-i deschidem culoarul de lumina pentru a se ridica nu vom vedea varfuri sociale si lideri trinitari

( intelepti-maestri-conducatori)  stralucind in lumina.

Stiu ca e un pic greu pentru cei care traiesc la nivelul constiintei formei sa accepte ca suntem inca bantuiti pe varfuri de Nicolae Ceausescu  insa incercati doar sa meditati asupra acestui subiect si cat simtiti (  pentru ca se apropie si ziua lui de nastere, 26 ianuarie) sa il puneti in Sfinta Liturghie la Adormiti sau sa-i aprindeti o lumanare sau sa va rugati pentru el in asa fel incat Impreuna sa sustinem acest proces de Trecere a lui, ridicarea lui inseamnand ridicarea noastra.

Ne doare tatal social si ne apasa…. pentru ca el este aici actionand fara limite dintr-o zona intunecata unde prin moartea violenta l-am trimis chiar noi.

Cat suntem in trupul fizic nu putem face atata rau pe cat poate am vrea insa cand suntem fortati sa plecam si o facem cu suparare, razbunare, atasament putem continua acel rau bantuind orice minte, impietrind multe suflete.

Haideti sa ne facem iertarile fiecare in interiorul nostru fata de Sfanta Trinitate si fata de parintii sociali pe care i-am impuscat candva si sa rugam toate triunghiurile formate din sfinti, maestrii ascensionati, protectori si sustinatori ai acestei tari sa il ajute in Trecere pe Nicolae si pe sotia lui.

Apoi aceleasi Triunghiuri luminatoare le putem ruga sa ne sustina in acest proces de rescriere, de iesire din bucla sociala, de activare a unicitatii, radiantei, puterii acestui popor.

Vom face o lucrare de trecere pentru Nicolae inclusiv la atelierul din 25 ianuarie, eliberand tatal, conducandu-l Acasa.