Din Drag si cu multa Bucurie, am acceptat sa merg la o nunta ( iubesc cununia religioasa insa nu-mi prea place petrecerea de dupa) si nu mare mi-a fost mirarea sa simt ca eu si sotul meu suntem parintii spirituali al cuplului, cei care aduc in acest plan darurile celor doi, activeaza harta lor de expresie, deschid contractul initial, cheama ingerasii, oficiaza evenimentul in ceruri.Ce binecuvantare ! Le multumesc cu totul acestor tineri ca au acceptat acest insight de la ingerii lor si ne-au invitat sa le fim, APROAPE.

Nu sunt nasi cei care lasa bani multi la masa, alesi de parinti nu de sufletele celor doi si cu care te intalnesti de doua ori pe an, din datorie nu din chemare pentru a rontai impreuna cateva nimicuri si a te inbuiba cu niscaiva sarmalute.

 Parintii spirituali ai cuplului sunt alesi de ingerii relatiei pentru a trece prin PORTI, cuplul.

 In viul zilei inca nestiind care mi-e rostul, m-am indreptat catre Aleasa pentru a-i darui un cadou energetic, respectiv un acordaj,-iar in prag m-a intampinat o mireasa frumoasa si plina de off-uri mototolita de un rau nocturn, cu stomacul agitat si intr-o stare deloc placuta.

 I-am curatat sufletul apoi am imbracat-o in lumina si cu voia CELUI DE SUS i-am dat acces la Preotia lui Isis, la Melchisedec si la Sfera Initiala.

 Luata de valul cel frumos nu mi-am facut protectii asa ca din zambacioasa cum eram m-am intristat deodata preluand din apasari, zvarcoliri, neasezari(insa si acestea sunt binecuvantari deghizate) si apoi cel mai important lucru se intamplase…..mireasa fusese imbracata in haina CERURILOR si taina se savarsea asa cum randuise SFANTA TREIME, cu nasii de suflet, ALATURI. E mare bucuria sa fii cu familia ta de lumina si sus si jos, IMPREUNA-UNUL !

 Atunci cand mergeti la botezuri, nunti si alte evenimente puneti  cupa Sfantului Graal intre voi si participanti pentru a vi se revela rostul vostru acolo. Cerurile dezvaluie in fiece clipa si oriunde, mari perle si diamante din nelimitatul sirag divin.