Trecand prin tringhiurile formate din sferele-virturi in valsul cerurilor adeseori pe versul divin vezi varful inca mancat de nori inca atins de lasouri insa puternic in Unime, frumos in dezvelire ….bland reveland Coloana Luminii Ceresti.

Atinsa de aceasta cautare si dezvelire am descoperit ca sunt doar cateva tari care au aceasta Coloana activa, sunt doar cativa strajeri care pot vedea varful Triunghiului.

Si m-am intrebat ….De ce? Tandru si tacut Cerul mi-a aratat Tarile la Masa Dezvelirii, cele Mici Nuntind cele Mari, haulind atinse de zgomot si sfartecate, unele Trecand in Zbor si altele inca suferinde toate atinse de Aripa insa putine vazand Varful Triunghiului.

Si tarile se intorc Acasa ca niste familii mai mari, mai mici recunoscand Zborul.

Insa tara aceasta RaMaNia cu frumoasa-i poveste in dezvelire are multe lucruri de spus marilor surori care nu vor sa se schimbe sau nu in chip christic.

Aceasta poarta trinitara in centrul careia Spirala Divinului Feminin cuvanta este o fiica minunata cu grai unificator. RaMaNia si Coloana Luminii Celeste dezvaluie Salemul, Taramul Pacii aici pentru noi toti in tandra imbratisare a Unimii.

Pe aceasta coloana, inscrisurile mosilor si stramosilor, jertfa lor, harul si sfintirea aduc multa bucurie in ochiul dezvelirii.

Intrati in istoria sacra si patrundeti versul, calatoriti cu pasi ceresti si aflati. Coloana va va insoti in Tot si Toate reveland Adevarul.

Uneori cand ne abatem de la Cale e suficient sa activam Coloana si Lumina ei va fi alaturi de noi.

Din aceasta Nelimitare vin chemarile pentru a scrie, a calatori sau a va innoi din aceasta Coloana se activeaza misiunea voastra, insasi Dezvelirea.

Va astept pe 26 august ora 19 00 sa recunoastem versul Unimii. In graiul divin al acestei Coloane, multe bucurii se dezvaluie.