Atunci cand pasim in primavara sentimentelor multe aspecte din zestrea noastra spirituala si afectiva ies la suprafata. Se dezvaluie deodata anumite triunghiuri luminatoare ca:  blandetea-iubirea-pacea sau clarul-recunostiinta-intelepciunea sau bucuria-caldura-smerenia care incalzesc pasii indragostitilor deschizandu-le portile unei povesti care poate fi Inaltatoare. Imi amintesc de primul triunghi de care a marcat valsul meu afectiv cu sotul meu si anume flow-regasire-creativitate. Scriam prin gradinile manastirilor tesand cu sufletele noastre niste intelepciuni care treceau prin noi, nu veneau din noi si care ne copleseau conducandu-ne catre un triunghi foarte puternic: reamintire-contract spiritual-misiune. Parea ca suntem luati pe aripi si ca izvoarele divine isi dezvaluie freamatul prin noi. Nu vedeam, nu auzeam, eram contopiti intr-o Unime la nivelul tuturor centrilor.

Dupa primii ani de zbor mai mult sau mai putin constient, pasim asumat in verticala iubirii christice lasand in spate campia cu florile indragosteli activand copacul interior, lucrand la frunze, flori si fructe pe cat mai multe raze ale vietii. Si din toate contopirile ies idei, proiecte, fructe ceresti si roade lumesti care descriu noua gradina dar si Cerul si Pamantul cuplului. E foarte important sa permitem tuturor anotimpurilor sa ne traverseze cuplul, sa ne bucuram de fiecare forma de relief si chiar……de fulgerul care mai apare pe cer sau de un tunet. Maretia unui cuplu vine din …..taria cu care extragem aur celest, intelepciunea divina din fiecare provocare caci nu putem sa aruncam experientele pe care chiar noi le-am ales din viata dintre vieti….la gunoi.

Orice nod mental, emotional, existential, mental aparut intr-un triunghi cu varful in jos descris de ( gelozie-control-suparare sau neincredere-neliniste-agitatie sau amantlac-tradare-neiertare)si care sta la baza unei desincronizari sau a unei crize in cuplu poate fi dezactivat de o forta treimica alcatuita din virtuti. Nu trebuie sa tipam, sa ne razbunam sau sa plecam de acasa….ci sa sa mergem mai sus la triunghiul divin activand puterile ceresti cu care putem indumnezei relatia. In chip celest cand se activeaza iubirea-armonia-pacea sau rabdarea-intelepciunea Faca-Se Voia Ta sau iertarea-intelepciunea-recunostiinta, relatia se lumineaza, cei doi isi descopera chipul divin, iubirea lor devine mai puternica, mai profunda, mai plina de talc.

Intalnesc din ce in ce mai multe cupluri in pragul divortului, oameni frumosi si roditori care nu reusesc sa vada aurul celest din spatele provocarii sau binecuvantarile verticalizarii din spatele unei tradari, ale unui amantlac, ale unei faliment etc. Cu totii am ales aceasta planeta pentru a invata trecand prin focul experientelor. De ce parasim scena fara sa vedem darul ascuns al ……situatiei pe care noi am atras-o in cuplu? Si mai departe …..asezati si alte intrebari in Graalul interior: Ce parti din mine au determinat plecarea partenerului de acasa sau indepartarea lui sau impietrirea? Cum pot hrani focul iubirii? Ce aripi-pasiuni putem activa in cuplul nostru? Ce ne invata aceasta tradare? La ce pot renunta pentru a hrani constient aceasta relatie? Ce chemari ale sufletului pot intari cuplul meu? Ce fapte nerecunoscute si neispasite au generat …..aceasta desincronizare? Ce virtuti pot activa in valsul cu sotul meu?

Pasind pe spirala intrebarilor vom descoperi ca multe deseuri, mizerii, nerecunoscute …au atras desincronizari mici sau mari in cuplul nostru ….si ca provocarile vin doar ca maestrii deghizati sa deschida portile Indumnezeirii in Cuplu. Caci nu poti simti valsul sferelor in cuplu si nici muzica Cerurilor ….fiind murdari, greoi, acoperiti de greseli, pacate, nespuse.

Gasiti un moment celest asezati-va fata in fata cu partenerul si puneti mana pe centrul inimii celuilalt. Povestiti-i ce ati simtit atunci cand ati ati ales sa faceti un copil cu vecinul sau ce v-a determinat sa pasiti pe spirala descendenta a aventurilor sau a minciunii sau a tradarii. Lasati inima sa povesteasca …..si la sfarsit ascultati cu sufletul. Indrazniti sa activati triunghiul Iarta-ma-Te iubesc-Iti multumesc sau Aleg sa-ti marturisesc-Inteleg-Te iubesc. Si repetati serile in care curatati cosul de gunoi prin dezvelire pana cand lacrimile si imbratisarile si bucuria de a fi…. au spalat Totul. Priviti-va in ochi ….ca fii ceresti, copiii de Dumnezeu, flori de lumina.

Nu va grabiti sa distrugeti Templul Cuplului. Chiar daca puntile de comunicare par ca s-au rupt sau subtiat din punct de vedere sexual sau in planul increderii, ele pot fi refacute cu orice triunghi de virtuti sau simplu cu Iarta-ma-Inteleg-Te iubesc sau cu Iti marturisesc-Iarta-ma-Aleg sau cu Te iubesc-Inteleg-Iti multumesc. Orice problema aparuta in patratul materiei poate fi rezolvata in triunghiul spiritului. Si daca ati ajuns pe acoperis si spovedania-impartasania-postul v-au revelat proprile greseli prin care l-ati impins pe celalalt la mearga la alte femei/ barbati sau sa va minta sau sau sa va tradeze prin bani ….nu mai coborati in mlastina…blestemandu-l sau judecandu-l sau intorcandu-va obsesiv la greseala facuta. Sunteti nepatati ca sa aruncati la infinit cu piatra?

Cand suntem in cuplu…impreuna atragem anumite experiente si placute si neplacute ele luand chipul meritelor dar si al greselilor noastre stiute si nestiute. De multe ori prin cuvinte aruncate gresit….sa te duci la o gasca sau nu-mi mai trebuie sex du-te la alta sau nu ma supar daca te indragostesti de altcineva sau prin greseli neispasite aducem in casa relatiei, dihanii care iau chipul tradarii pentru a activa prin suferinta frecventa iubirii christice.

Atentie cand mergeti la psihologi sau terapeuti care au cinci amante si nu au verticala divina activata dar ei trateaza tema cuplului sau au 3 casatorii la activ din care n-au inteles nimic si dupa a doua sedinta va propun sa mergeti la munte…..Nu sunteti pe drumul invatarii christice ci prinsi de aceeasi sfoara ca si terapeutul.

In cuplu adeseori ne intoarcem nostalgic dar si cu repros la emotiile de la inceput la acele valtori, nelinisti, agitatii catastrofale venite din focul astral si focul sexual insa varful muntelui in cuplu il reprezinta focul christic, iubirea divina in care cuplul e de dorit sa se scufunde pentru a-si muta nunta de pe Pamant in Ceruri. Primavara va reveni nu prin nemultumiri si critici si suparari ci cu noi pasiuni, preocupari, idei inaltatoare care pot innaripa cuplul. Joaca este vie cand lasam copilul interior….sa zburde, sa se joace descoperind, frematand, dezvelind. Pastrand viu triunghiul mama-tata-copil….rodirea e plina de Sens si anotimpurile incarcate de intelepciune.

Contemplati aceasta roata sau cerc de sfere: reamintire, dezvelire, constructie, sincronizare/ desincronizare, reconectare, limpezire/ purificare, intelepciune care descriu etapele prin care trece un cuplu conducandu-ne toate la anotimpul iubiriii christice. Ce ati invatat din desicronizarile pe care le-ati traversat in ultimii ani? Ce aur celest ati extras din experientele traite? Ce hora de talcuiri se aseaza in viata voastra?

Ce inseamna reamintire? Intoarcere in versul divin, intalnire cu oceanul iubirii, activare a memoriei spirituale, sentimentul ca il stiu, il cunosc, am mai fost pe aici

Dar dezvelire? Ridicarea valurilor, intrarea in adevar, revelarea contractului spiritual

Constructie? Ridicarea templului cuplului. Sincronizare? Activarea sensului pentru care suntem Impreuna, intalniri conectoare, seminificatii. Desincronizare? Iesire din centru. Reconetare? Intoarcere la Centru in Miez pentru a continua Valsul. Limpezire? Dezlegarea nodurilor, curatarea pasilor, sinceritate, curatenie, transparenta. Intelepciune? Hora salturilor de intelegere, integrarea lor in Acum. 

Nu trebuie sa cautam prin alti barbatii sau prin razbunari, control, manipulare emotionala…acea primavara in care orgoliul nostru era gadilat de aprecieri, acele emotii care ne faceau sa ne simtim Zeite…….ci sa continuam sa urcam muntele interior cu iubire-intelepciune-jertfa sau cu blandete-rabdare-Faca Se Voia Ta pana cand am ajuns la Flacara Iubirii Christice deasupra careia se afla Cununa Unimii.

In cuplu adeseori baltim in roluri pitice sau asteptari sau conditionari sau iluzii. Lasati-le la baza muntelui urcand cu Spirala temelor, Spirala intrebarilor, Spirala darurilor pana la Varf acolo unde prin sarutul Cerurilor veti gasi marile roade sufletesti si spirituale.

Asezati-va la o masa si pe o coala alba de hartie desenati cativa munti pe care i-ati urcat Impreuna numind varfurile de munti pe care le-ati atins alaturi de partenerul vostru. Exemplu: Muntele Iubirii si Varful Sarut, Muntele Blandete si Varful  Unime, Muntele Rabdarii si Varful Credinta, Muntele Bucuriei si Varful Zbor. Multumiti-i pentru fiecare salt de intelegere. 

Multumesc….

Multumesc….

Multumesc….

Un varf de munte cheama un alt varf de munte. Cum arata chipul relatiei voastre, acum?

….

Va invit la un atelier dedicat cuplului cu foarte multe teme activate pe cerul acestei etape: triunghiuri cu varful in jos care genereaza dezbinare, gura de foc, jocul divin, valsul sferelor in cuplu, reamintire-flow-idei inaltatoare, focul sexual-focul astral-focul iubirii divine, cum atragem sufletul cel mai potrivit pentru evolutia noastra, cum graiesc centrii in cuplu, altarul divin al cuplului, roata cresterii, iubirea neconditionata, triunghiurile calauza care ne ajuta sa trecem prin provocari, cuplurile Unimii, aresturi sexuale, casatoria interioara

Cand? 19 ian 2022, ora 18 30

Unde? Frecventa Om, Vasile Stroescu nr 14 langa Foisorul de Foc

Cat? 30 ron sau cat simtiti

La finalul atelierul vom vorbi despre cartea Valsul Sferelor( prezenta si ea)  dedicata tuturor sufletelor cu petalele deschise!!!!

Fie ca iubirea, intelepciunea, blandetea sa va deschida portile in Tot si Toate!

Mai jos sunt cateva exercitii pentru cuplurile care vor sa-si refaca puntile privind la varful Muntelui Iubire si varful Sarut:

  1. Intrebati-l pe partener care este triunghiul iubirii lui sau cum vrea sa fie iubit?

Raspunsul poate fi: surprize frumoase-incredere-suportivitate sau sa facem sport impreuna-sa ne uitam la filme-sa primesc aprecieri pentru ceea ce fac sau sa gatim impreuna-sa mergem la munte in fiecare week-end-sa meditam impreuna

2. Uitati-va la triunghiul format din timp personal-timp de cuplu-timp profesional. In centrul lui apare Implinirea( activarea plinului care suntem) Ce simtiti sa adaugati timpului in cuplu?

3. In fiecare seara oferiti-va minutul relational. Asezati-va mana pe inima partenerului vostru. Povestiti tinandu-va de maini si privindu-va sau punand mana pe inima celuilalt. Spovediti-va, dezveliti, lasati inima sa cuvante.

4. Sfanta Treime

Protectie sa sa ne fie

Iubirea sa creasca

Discernamantul sa infloreasca

Intelepciunea sa rodeasca

Implinire sa fie

Drag si bucurie.

Folositi aceasta formula cand va simtiti cuplul amenintat, in aglomeratii in razboaie psi, in conflicte,  cand simtiti invidia unor doamne sau cand treceti printr-o tradare, amantlac, criza existentiala.

5. Luati din buchetul de triunghiuri care insoteste cartile Triunghiurile Schimbarii sau Valsul sferelor…. un cartonas care sa raspunda la intrebarea: care este triunghiul-caluza care ne cheama? sau in ce triunghi avem restante?Ce triunghi ne ajuta sa urcam muntele divin?

6. Repetati in voi: Suntem liniste, iubire, drag si implinire

Suntem tot ceea ce suntem

Noi suntem

7. Cand stati langa celalalt seara in pat spuneti in voi pentru a activa reamintirea, valsul sferelor, intoarcerea Acasa

Sfera cu Sfera

Cer cu Cer

Iubire cu Iubire

Bucurie cu Bucurie

Blandete cu Blandete

Om

Sfant

Impreuna

Una

( Puteti insaila un triunghi sau mai multe)

8. Curgeti cu aceasta mantra a unimii: Recunosc Unimea care Suntem, Iubirea care suntem, Intelepciunea care suntem si Tot ceea ce Suntem in Sfant Numele Tau

9. Cat de prezent/a sunteti in cuplul vostru?

10. Luati initieri de cuplu: ex: Sf Graal, Initierea razei a 8, Camasa vindecatoare a Mariei Magdalena a etc

11. Aprindeti lumanari in trinitatea-pastor a cuplului. A patra lumanare din centru asezati-o pentru a activa un dar la nivel de cuplu: ex: iubire, bucurie, intelepciune

12. Activati legea efortului indirect. Daca va doriti bucurie in cuplu, oferiti voi mai intai bucurie

13. Faceti-va iertarile fata de cuplu, casatorie, armonie, iubire, bucurie, comunicare, unime( Ma iert si ma dezleg, Rog sa fiu iertata si dezlegata, Sunt Una cu Iertarea)

14. X iarta-ma, X te iert, Doamne vin cu X ca sa ne ierti, Doamne ajuta-ma sa ma iert, Sunt Una cu Iertarea

15. Doamne glasuieste in sufletul partenerului meu. Spune-i ca-l rog sa ma ierte, eu il iert si cu drag ceresc il rog sa construim in triunghiul iubirii-bucuriei-unimii

16. Consacrati posturile( Ex Pentru Iubire, Armonie, Bucurie)

17. Onorati cuplul. Participati la taina casatoriei, sustineti cuplurile in furtuna cu rugaciuni, binecuvantari, ganduri de lumina

18. Vindecati arborele genealogic. Ce Ip-uri( iertari a pacatelor) sunt la nivel de casatorie, cuplu, familie in neamul vostru?

19. Cautati sa gasiti radacina unei situatii neplacute in voi…nu in exterior. Care sunt cauzele? Faceti o regresie, intrati in trialog, activati spirala intrebarilor.

20. Folositi Graalul ceresc, Sfera Initiala, initierile Mariei Magdalena, Triunghiurile Unimii pentru a activa glasul divin al cuplului vostru.

21. Ce inseamna iubirea in cuplu? Dar iubirea de tot si toate? Cum puteti christiciza aceasta iubire?

22. Care este misiunea voastra in cuplu? ce simtiti sa asezati pe verticala cereasca dar pe orizontala lumeasca?

23. Care este chipul relatiei voastre? Desenati-o.

24. Ce preocupari comune, ce pasiuni in Impreuna-Una simtiti sa asezati pe harta cuplului vostru?

25 Impacati-va cu celalalt inainte de apus. Ce triunghi al intelegerilor se aseaza in cupa familiei?

26. Verificati ce credinte aveti legate de cuplu. Desenati mai multi sori cu multe raze: Pentru cuplu desenati raze-credinte, pentru casatorie, raze-credinte, pentru familie, raze-credinte. Ce credinte limitative va saboteaza cuplul? 

27. Multumiti fiecarei barbat, femeie din viata dvs vazand cununita darurilor pe care ei v-au adus-o.

28. Ce triunghi cu virtuti simtiti sa asezati in pomul iubirii?

29. Credinte limitative in cuplu:

Dragostea dureaza trei ani

Barbatii te iubesc doar cat vaneaza

Nu exista barbati responsabili

Casatoria omoara pasiunea

Daca vasul-cuplu s-a spart nu mai ai ce sa refaci

Incepeti procesul de rescriere. Cu ce credinte potentatoare-trezitoare le puteti inlocui?

30. Faceti exercitii de recunostiinta in cuplu.

31. Conectati-va la centrul vostru cand sunteti in cuplu. Ce va spune izvorul interior?

32. Care este triunghiul sabotorilor in cuplul vostru?

33. Cum va ganditi sa christicizati cuplul, familia?

34. Activati Spirala intrebarilor, Spirala temelor, Spirala darurilor

35. Limpeziti relatia in triunghiurile Unimii: Te curat si te dezleg de legaturi, greseli, pacate de tot ce s-a spus cu Voie si fara Voie Acum si Altadata, Te botez cu lumina, Te deschid catre Iubire, Armonie, Pace, Unime

36. Imbracati-va in Triunghiuri de lumina ( Sunt Liniste, Iubire, Bucurie, Sunt Tot cea ce Sunt, Eu Sunt)

37. Spirala intrebarilor : ce parti din noi se opun valsului sferelor?Care sunt sabotorii interiori? Ce teme plang? Care sunt binecuvantarile deghizate ale experientelor din viata de cuplu/ familie?Ce vrea sa-mi spuna mama interioara? tatal interior/ familia divina? Pe ce raze ale vietii apar triunghiuri limitative? Ce parti din mine cresc in cuplul meu?

38. Care este scopul pentru care intram in taina casatoriei?Posibile raspunsuri: Sa imblanzim animalele salbatice interioare, sa ne indumnezeim, sa ne mantuim, sa rodim in Impreuna-Una, sa cunoastem Valsul Sferelor, sa dam grai Unimii in Cuplu, sa fuzionam cu Marea Sfera Centrala, sa devenim oameni frumosi si radianti, sa ne christicizam. Asezati raspunsul vostru in prima sfera din coloana pe care ati desenat-o in centrul triunghiului ce descrie cuplul vostru. Ori de cate ori unul dintre voi intra intr-o descentrare, desincronizare, dezintegrare amintiti-i de Scopul pe care il aveti in Impreuna-Una.

39. Ce triunghi-calauza ne ajuta in Treceri?Ce virtuti ne deschid portile de intelegere in cuplu?Exemplu: iubire-cunoastere divina-unime, intelepciune-clar-discernamant, blandete-rabdare-bucurie, pace-frumusete-recunostiinta, smerenie-credinta-unime, iubire-bucurie-intelepciune etc

40. Ce credinte potentatoare-trezitoare pot sustine valsul sferelor, cuplul in Unime, casatoria inaltatoare?Ex: Impreuna suntem Una, Cred in iubirea care transforma orice incercare in unitati de intelepciune pentru amandoi, Cred in puterile ascunse ale cuplului nostru care se dezvaluie din spatele oricarei provocari

41. Gasiti raurirea divina care se potriveste cuplului vostru. Ea e formata din nucleele de lumina care descriu triunghiul calauza sau din cuvinte-cheie care formeaza credintele voastre potentoare-trezitoare. ex: Sfera cu Sfera, Cer cu Cer, Iubire cu Iubire, Bucurie cu Bucurie, Intelepciune cu Intelepciune, Pamant cu Pamant, Om, Sfant, Cuplu in Unime, Una sau Sfanta Treime protectie sa ne fie, Iubirea sa creasca, Blandetea sa infloreasca, Intelepciunea sa rodeasca, Implinire sa fie, Drag si Bucurie

42. Gasiti 3-5 bucurii luminatoare care pot fi si pasiuni intregitoare.Ex: Sa ne plimbam prin parc, sa vorbim cu Soarele, sa ne imbratisam seara de seara, sa desenam impreuna, sa dansam etc. Si daca l-ati gasit agatati aceste bucurii in pomul christic al cuplului. Scrieti bucuriile si apoi pictati Sfera.

43. Ce valorizam noi in Impreuna-Una? Cautam trei valori care sunt in acord cu triunghiul-calauza si care nu se bat cap in cap cu credintele potentatoare-trezitoare si nici cu bucuriile. Le putem lua chiar din faptele noastre. Daca nu aveti inca un partner va ganditi la valorile care va cheama, va anima. Ex: abundenta-bucuria-pacea, bunul simt-generozitatea-empatia, suportivitatea-caldura-dedicarea, jertfa-blandetea-iubirea, autenticitatea-integritatea-transparenta, inteligenta cognitica-initiativa-flow-ul etc

44. Gasiti rolurile limitative care descriu linia durerii din cuplul vostru. Ex: Fifi nemultumitul si Printesa tropotitoare. Cautati varful triunghiului. Ex: Indumnezeirea. Descoperiti acele 3 atribute divine care descriu liftul ascenscional prin care vreti sa uniti Pamantul cu Cerul.