Cu multi ani in urma am simtit sa fac Drumul Golgotei in interiorul meu postind lunea de 14 ori. Asa mi-a venit chemarea dupa o reamintire frumoasa si dureroasa din vremuri cu talc in care fara a-mi vedea chipul, i-am spalat urmele. Viul acestui vals cosmic care a unit Cerul si Pamantul a fost o graime divina, un dar al nostru, o bucurie intregitoare si anume Graalul, acea Cupa a unimii cu care acum deschid drumurile ori de cate ori plec intr-o calatorie a sufletului sau il activez deasupra participantilor la un curs sau il asez in lucrarile de la cabinet sau il pun pe masa regasirii.

Anul acesta in graiul divin al Floriilor am simtit sa inchid Triunghiul dupa ce in 2016 am facut o dezlegare cu Sfera Tata, in 2017 cu Sfera Mama iar acum in 2018 cu Sfera Copil. Mergand catre Frasinei, un loc minunat in care au mijit florile sufletului meu, am perceput de multe ori Templul Divin, Triunghiul celest, insasi Muntele. La inceput cand aveam 18 ani nu intelegeam de ce femeile nu sunt acceptate sus ci doar in micuta bisericuta aflata un pic mai jos insa din aproape in aproape ceva s-a asezat in mine, chemare si lucrare, bucurie si regasire, elan si Unime.

Inainte de a ma casatori cu Valentin un preot minunat si duhovnic de-al nostru mi-a spus inainte de Trecere ca voi sluji in altarul divin ca preoteasa urmand ca fiica mea sa slujeasca in altarul ortodox. Coplesita am lasata unitatea de Sens in raft desi acel preot mergea adeseori la curatari de case cu o maestra reiki cunoscuta si preoteasa fiecare in graiul lui, imbratisand Triunghiul dand glas darurilor acelor case, facand valsul sferelor, onorand Cerul si Pamantul intalnindu-se pe varful Muntelui. Mai tarziu dupa ce primisem initierile lui Melchisedec, vesmintele lui pline de talcuire si intelesem ca acest Preot al Dumnezeului celui PreaInalt ne aduce prin paine si vin, echilibrul yin-yang, valsul divinului masculin cu cel feminin, unimea insa inca nu stiam cand va fi vremea in care femeia va sluji in altar, timpul in care femeia isi va dezveli Preotia, rasaritul in care valsul sferelor se va face in Athosul Grecesc si Romanesc. Pe firul dezvelirii si alte preotii s-au asezat in trena devenirii a lui Ra, Zamolxe, Isis, Maria Magdalena, SarRa, Maica, Isus insa versul divin inca nu vorbea despre divinul masculin si divinul feminin ca vals al unimii in templul ortodox ci doar in templul unimii.

Si deodata Maestrii Timpului mi-au asezat pe harta lui 2016 acel rasarit plin de talcuire, o dezlegare facuta in grai divin cu Sfera Tata urmata de alte doua dezlegari ultima fiind  in 2018, pe 1, cifra a Unimii. Florile ( preotesele Unimii) au deschis Salemul asezand pe masa, Graalul, cupa regasirii, unimii, bucuriei intregitoare dand grai valsului celest la care participa divinul masculin si divinul feminin, preoti si preotese in unic Glas.

Stateam in curtea manastirii Frasinei ascultand maslul si coloane imense, zvelte si frumoase se revelau ochiului interior. Templul avea in mijlocul lui o apa turcoaz, preotesele miscandu-se in jurul ei, ridicand stropii, unindu-i cu Cerurile. Un cantec suav ca un balsam misca Totul. Nu erau note cunoscute veneau dintr-un pian celest. Erau 9 alcatuind 3 triunghiuri. Purtau bratari, rochii de matase cu flori si coronite din crengute. Imi placea sa le vad cum se aplecau onorand-o pe Geea, impletind apa, pamantul, iarba si apoi privind Cerul, incarcand coronitele cu viuri divine, pasind cu dulceata, iubind totul. S-au asezat dupa 9 viuri alcatuind o latura a triunghiului apoi dintr-o nota stiuta, 9 preoti au venit si eu cu coroane imbratisand Pamantul dar si Cerul, nuntind alaturi de ele. Cand triunghiul a radiat, Graalul s-a activat in centrul lui iar deasupra cununile au intrat in vals, salutand casatoria divina. In jurul lor sferele bucuriei, iubirii, frumusetii, blandetii, rabadarii, intelepciunii, armoniei urmau melodii ceresti imbratisand cu luminozitatea lor, valsul.

Cu chip radiant Mechisedec a venit, a asezat coroana luminii divine deasupra, imbratisant Totul.

Spirala Unimii s-a activat christicizand pasii, aurind Valsul.

O tasnire de raze s-a desfacut din fiecare, mai multi sori alcatuind Triunghiul cu Graalul stralucind si cununile viind in Cer.

Nu ma puteam opri…..sa nu imbratisez aceasta frumusete. Floriile ( preotesele Unimii) pregatisera aceasta intrare in Salem, acum Templul Unimii.

….

Usor ploaia in amestec cu soarele ma scoase din aceasta visare lucida si calatorie in miezul muntelui. Aerul imi dezmierda ochii iar auriul imi lasa un gust minunat ca de ambrozie divina, licoare vie ce se aseza tandru in cupa sufletului prinzand noi irizatii, roz-mov. Suntem primite Acasa. Templul unimii e Aici.