Paseam pe un drum celest, de o parte si de alta fiind flori mov, galbene, verzi. Pareau ca sunt rupte din mine si totusi erau in afara mea aducand in dezvelire din chipurile stiute. Inaintam usor zorita de vantul divin. Nu stiam destinatia insa ceva foarte frumos se dezvelea ochilor mei, un munte opalin avand ca poarta un triunghi la intrare. AzRa imi sopti ca vom fi cat de curand in Templul Cunoasterii de Sine. Spirala intrebarilor imi arata momentul in care am cerut….sa-mi vad greselile, sa-mi corectez chipul, sa urmez Calea. Simteam ca din centrul meu se deschide o poarta, o miez si ca de acolo pe raze christice pot comunica cu acel munte inca inainte de a ajunge la destinatie. Am inceput sa ma conectez la umbralurile mele…simtind niste miasme, rascoliri, frici. AzRa mi-a aratat cum raza christica poate imbraca cu lumina aceste umbraluri….creead conuri, triunghiuri, sfere de lumina. Incepe prin a-ti face iertarile….imi spuse ea. Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le-am facut cu voie si fara voie din toate timpurile si ipostazele fata de iubire, armonie, pace, intelepciune, discernamant, clar, fata de sfera tata, sfera, mama sfera copil fata de bunuri, case, spor, oameni, profesie, prieteni, parinti fata de Tot Si Toate, Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea. Inaintam vazand cum fiecare greseala isi pierde greutatea, triunghiul iertarii spaland fapta, lasand-o fara energia tristetii sau a fricii sau a furiei. Si toate aceste fapte planse, pacate, patimi alcatuiau baza muntelui….triunghiul iertarii lucrand pe fiecare greseala, transformand, transmutand, transfigurand. La final muntele se lumina capatand culorile Curbeului. Parea ca Cerul isi da mana cu Pamantul dupa fiecare fapta spalata in lumina.

Ma uitam la aceasta spalare de greseli si deodata mi-a aparut in fata Fantana limpezitoare a Maicii, Braul ei de Lumina, Crinii ei radianti, Rugul cel Nears, Sfantul Acoperamant, Lacrimile de lumina. Inconjurau muntele ca daruri ceresti. Aici veniti in timpul noptii sau cand va nevoiti prin rugaciune si va spalati faptele recunoscandu-va neglijenta, supararea, neiertarea, asumandu-va si alegand Calea. Si Maica va spala faptele si va imbraca in lumina. O raza frumoasa s-a activat reamintindu-mi momentul la care am mers la tata….dupa ce a plecat de aici. Erau multi drepti in dreapta si unul in stanga si fiecare isi spala sufletul la aceasta fantana. Si am fost invitata sa spal covorul sufletesc al tatalui meu din aceasta viata si am simtiti curgerea divina, lumina cereasca, sustinerea Maicii. Si spalam cu drag, lacrima, blandete….si cand mi-am terminat…lucrarea copiii avortati, neprimiti ai parintilor mei au venit la fantana sa-si spele si ei chipul, sa lumineze sufletele noastre, sa se intoarca Acasa.

Fantana era vie cand m-am apropiat de ea…Mi-am lasat usor faptele reamintite si am rugat-o pe Maica sa le spele. Si lacrimi curgeau paricipand la lucrare. Si de jur imprejur au venit mosi si stramosi cunoscuti si necunoscuti, tata, ghizi, copiii. Si le vedeam cum la fiecare fapta coborata in fantana……ceva durea in ei apoi se limpezeau si incepeau sa sa straluceasca. Reflectau chipul meu, etapele prin care treceam asemenea unei oglinzi. Ei sunt Tu. Fiecare spalare de fapte …..aduce in copacul christic noi roade. Iti amintesti? Corpul cauzal se rescrie prin Sfanta Spovedanie si cu ajutorul Triunghiului iertarii, dand grai Ideilor Marete, Corpul Budhic se rescrie cu SF Liturghie, Invocatii, Sentimente Inaltatoare, Corpul atmic se activeaza cu Fapte Frumoase, Sfanta Impartasanie, Initieri ceresti.

Fiecare fapta trecea de la un dar la altul urmand un proces stiut pana la luminarea drumului interior. La final am simtit ca o radianta unica mi se aseaza pe chip, un buchet de luminite, o impletitura de raze. Am intrat templu si m-am lasat scrisa. Intrebarile, gandurile, cautarile se oprisera. Cunoasterea inseamana sa te scufunzi in Dumnezeu dupa ce ai dat hainutele grele deoparte. Sa ramai in el ….contempland, viind, fiind.

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice

Triunghiul divin sa va deschida drumurile si intelepciunea sa va fie calauza!!!!