Privind muntii iti dai seama ca ei sunt indrumatori, maestrii, ghizi neosteniti in cunoasterea triunghiului divin, mama, tata, copil, al fortei treimice care salasuieste in noi. Si fuzionand cu ei, percepi in tine….bucuria varfurilor. Cum as putea sa le urc in cuplu? Ce triunghiuri de virtuti ma cheama? Ce alegeri inaltatoare as putea face? Ce chemari imi anima valsul in cuplu? Cum pot onora aceasta poveste? Ce calitati ma sustin sa dau glas Caii ? Ce jertfe pot activa unicitatea cuplului meu? La ce as vrea sa renunt pentru a simti bucuria varfurilor?

Trecand prin sferele care descriu chipul de lumina al cuplului: reamintirea, dezvelirea, constructia, desincronizarea/ sincronizarea, reconectarea, limpezirea/ purificarea, intelepciunea…..constientizezi ca energia se misca, dezvelind teme de viata pe care nu le-ai onorat…sau asupra carora mai trebuie sa lucrezi, adaugand un nou capitol in cartea vietii tale. Cand desincronizarea apare……incercati sa nu fugiti si nici sa nu atacati. Observati chipul plangacios care apare. Poate este o demonstratita( cand vrem sa demonstram cu orice pret) sau o comfortita sau e sindromul vesnicei primavari sau este o impietrire sau o minciunita sau alte boli de cuplu care va indeparteaza de miezul cuplului. Practicati autoironia…recunoscand in fata partenerului: Imi pare rau ca am manifestat o minciunita si ca am activat in tine neincrederea, gelozia, orgoliul. Iarta-ma. Te iubesc sau daca simtiti ca nu va aude nimeni mergeti la varful triunghiului si spuneti: Doamne iarta-ma ca am fost orgolioasa in situatia X, Eu ma Iert, Sunt Una cu Iertarea si apoi adaugati: Doamne graieste pentru mine in sufletul partenerului meu, Roaga-l sa ma ierte pentru ca am fost suparacioasa, Eu il iert si fie ca Iubirea, armonia, pacea sa creasca intre noi!!!! Dupa ce v-ati facut iertarile in voi, in templul divin cautati un moment de dezvelire la munte sau pe langa un rau si impartasiti…..cu cel ales, recunoscand sabotorii pe care i-ati adus in relatie dar si darurile …care s-au activat in voi.

Nu bagati sub pres…. greselile, derapajele, pacatele( care reprezinta incalcari ale legilor divine) ci mergeti la varful triunghiului, recunoscandu-va faptele……activand in felul acesta chipul celest al cuplului in care va aflati. A impartasi nu inseamna doar paine-vin-Constiinta Treimica ci mai mult decat atat: o deschidere in Unime, o revelare a Christului Interior prin toate marturisirile, dezvelirile, transparentizarile pe care le faceti in fata divinului din barbatul sau femeia cu care sunteti.

Iubirea autentica construieste triunghiuri cu a impartasi si a ierta sau a impartasi si a fuziona sau a impartasi si a intelepti.

Prin aceasta taina orice desincronizare sau dezintegrare devine bucurie christica, varf de munte, asalt celest, dezvelire, unime, putere divina in cuplu.

Nu poti inainta pe muntele cuplului pastrand in tine triunghiuri cu varfuri in jos care pot da glas unor boli de cuplu dar si unor separari. Constientizati emotiile si comportamentele care v-au dat de furca de-a lungul timpului: suparare-neacceptare-orgoliu sau furie-neiertare-amantlac sau nerabdare-neacceptare-minciuna sau pretiozitate-judecata-eu merit sau neliniste-neincredere- suspiciune etc.

Constientizand aceste sabotori, acceptandu-i si integrand darul lor ascuns, triunghiul cu varful in jos devine un varf de munte pentru cuplul tau.

In preajma muntilor….dezvelirea este usoara …pentru ca muntele iti spune ca nu poti fi zvelt, frumos, radiant…pastrand minciuni, uratenii, judecati. Si lasandu-le la poalele lui ……usurandu-ti sufletul in fata partenerului tau…simti ca soarele interior……da glas unei etape noi, mai plina de iubire, blandete, armonie dupa 20 de ani de poveste sau dupa 3, un varf nou bazat pe incredere-armonie-bucurie dezvelindu-se din spatele norilor.