Contractele noastre de suflet contin teme de viata pe care e de dorit sa le facem in ragazul de timp pe care il decidem de Sus din viata dintre vieti. Aceste esente/unitati de recunoastere de Sine au fost stabilite alaturi de Intelepti dupa ce ne-am ales familia, tara, instrumentele divine cele mai potrivite pentru evolutia noastra. Cu cat marim viteza de indumnezeire cu atat temele de viata/ invataturile se transforma in daruri de lumina si salturi de constienta construind muntele christic.

Cand provocarile vietii dau buzna peste voi si emotiile ne invadeaza ….in patratul materiei, haideti sa mergem pe acoperis in triunghiul spiritului si sa ne intrebam: Ce vrea sa-mi spuna aceasta experienta? care este tema mea? care este darul acestei plecari sau binecuvantarea acestei pierderi? Ce varf se inalta de dincolo de nori? Si practicand postul-contemplatia-rugaciunea sau facand reiki-imbratisand copacii-multumind darurile acelor experiente vor aparea.

Cu cat ne facem mai repede temele vazand binecuvantarile lor ascunse cu atat viata ni se va parea mai plina de talc si muntele divin mai usor de urcat. Darurile sunt unitati de discernamant, de clar, de bucurie, de blandete, de intelepciune, de frumusete, de caldura, de pace, de bucurie, de recunostiinta. Ele daltuiesc corpul de slava, ele sunt aurul celest.

Atunci cand ne facem temele de viata cu sentimente inaltatoare ( iubire-bucurie-intelepciune) si fapte plina de jertfa activam copacul christic. Corpul cauzal alcatuieste frunzele, corpul budhic, florile si corpul atmic, fructele.

In sine avem trei contracte de suflet ( cand am venit pe aceasta planeta, pe fiecare ciclu, pe fiecare viata) si in acest timp de bacalaureat, temele vechi si noi se dezvaluie, mai multe pe zi conducandu-ne catre o hora a darurilor si o spirala formata din salturi de constienta.

Si daca primim temele de viata cu recunoastiinta, blandete, predare ….florile vietii si fructele ei ne vor umple gradina sufletului.

Exemple de teme de viata: empatia in cuplu, bucuria neconditionata, acceptarea a ceea ce este asa cum este, responsabilitatea profesionala, integritatea in cuplu, fidelitatea, blandetea-ferma in fata celorlalti, exprimarea de Sine, predarea, armonia in cuplu etc

Toate temele de viata vin incarcate cu norii emotionali din spatele lor imbratisandu-ne soarele christic.

Candva Adam si Eva traiau la nvelul corpului budhic al planetei Geea nutrind unul fata de celalalt iubire neconditionata, blandete, recunoastiinta, intelepciune, bucurie, frumusete. Gustand din pomul binelui si al raului au coborat la nivelul astralului inferior al Geei insotindu-se cu emotiile duale: fericirea si nefericirea, asprimea si blandetea, tristetea si bucuria. Facandu-ne temele de viata pentru care am venit, accesam la nivelul copului cauzal idei inaltatoare( care se pot transforma in inventii, inovatii, proiecte mari), sentimente inaltatoare(care ne umplu viata cu flori si cantec) fapte inaltatoare( care descriu fructele vietii) dand grai in interiorul nostru maestrului, preotului, traitorului de Sens, acelui Adam inaltat, acelei Eve radiante.

Taina maslului ne ajuta sa ne facem temele de viata, refacand sufletul ( aducandu-l acasa din indragosteli sau suparari sau conflicte) hranind corpul cauzal, taina spovedaniei uda si intareste corpul buddhic permitand emotiilor duale sa plece, dand grai sentimentelor inaltatoare iar taina impartasaniei ne dezvaluie faptele inaltatoare pe care le putem face si noi stralucind de pe muntele christic.

Nu ne putem face temele de viata cu suparare, neacceptare, orgoliu.

Tema este o esenta de viata care se dezvaluie prin legea primirii. Te primesc pe tine Una si slujesc in Sfant Numele Tau.

Primesc sa invat iubirea neconditionata in cuplu

Primesc sa cultiv blandetea, rabdarea, intelepciunea

Primesc tot ceea ce este asa cum este.

In sine sfera-tata ne da anumite teme de viata, sfera-mama alte teme si sfera-copil alte teme in asa fel incat cand am inchis in noi triunghiul, daruri frumoase si radiante sa graiasca in copul nostru de slava.

Cu totii trecem prin anotimpuri interioare formate din etape de viata, temele noastre atragand provocari, experiente, situatii de viata menite sa se transforme in cupru celest, argint celest, aur celest, metale ceresti care construiesc corpurile subtile, intarindu-le, aducandu-le radianta, putere, frumusete.

Veti simti cum in anumite momente, temele de viata cu divinul feminin sunt mai pregnante sau temele de viata cu divinul masculin, casatoria in sine a principiului masculin cu cel feminin fiind o tema-cununa pentru viata pe Geea.

Pentru ca hainuta suferintei, emotiile duale sa nu va invadeze in timp ce va faceti tema de viata, urcati din patratul materiei in triunghiul spiritului activand iubirea-blandetea-intelepciunea sau caldura-predarea-bucuria sau pacea-recunoastiinta-bunavointa. Incarcati-va cu ele lucrand cu Triunghiul iertarii( Ma iert si ma dezleg-Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege-Sunt Una cu Iertarea) sau cu Mantra Unimii( Sunt Bucurie, Pace, Intelepciune, Sunt Tot Ceea ce Sunt, Eu Sunt)( repetati-o de 3, 6, 9, 12 ori).

Veti simti apoi intorcandu-ma la tema in cuplu sau tema individuala sau tema profesionala ca nodurile emotionale se dezleaga si daruri incredibile coboara in relatia cu partenerul, colegul, managerul, mama, tatal.

Darurile pot fi: intuitia, clarcognitia, intelepciune, iubirea, rabdarea, blandetea, caldura, bunavointa, bucuria, recunostiinta, bucuria

Chipul nostru din gemetria sacra este un punct( o scanteie) insotit de o forta trinitara. Cu fiecare tema facuta si dar activat, scanteiuta se mareste si devine un mic soare care straluceste pe raza rabdarii sau raza bucuriei sau raza intelepciunii sau pe 9 raze sau pe 12 raze dupa cum si-a inchis temele si darurile au inceput sa straluceasca atingand sufletele.

Si cu fiecare dar urcam muntele chistic…..Maica a urcat cu darurile ei de iubire-blandete-intelepciune, Solomon cu darurile lui de intelepciune-predare-clar, Iov cu darurile lui de credinta-predare-smerenie stralucind pe varf ca o forta treimica.

La fiecare trei nopti trecem printr-o evaluare cereasca, la finalul fiecarui an, cand absolvim scoala planetara, cand trecem dincolo, la inchidere de ciclu, inainte de echinoctii si solstitii. Inteleptii sau Domnii Destinelor ne sustin sa ne integram temele, daruindu-ne stari inaltatoare si sentimente radiante cand le-am facut cu bucurie, predare, blandete. Acestea sunt raspunsurile pe care le primim in functie de harnicia noastra. In rasarit se descarca temele in Graalul interior si in apus se inchid in radianta darurilor si a intelegerilor inaltatoare.

Atunci cand temele de viata nu sunt facute nici macar 50 la suta din ele pe mai multe vieti apar cancerele ca forme de purificare si intelegere accelerata. Si cand cele 3 cauze sunt karmice si nu se poate interveni inseamna ca asa trebuie facuta trecerea si activate darurile, cu suferinta care iti dezvaluie darurile vietii si salturile ei.

Prima forma de plata in legile divine pentru teme de viata nefacute in ragazul de timp stipulat sunt banii apoi plata se muta la nivelul organului cu care am comis greseala, pacatul, am cultivat patima.

Teme de viata sunt configuratii geometrice care isi dezvaluie stralucirea pe masura ce noi le lucram in taina sufletului. Cand intram in triunghiul victima-calau-distant impietrit, aceste esente nu isi dezvaluie darurile, experientele repetandu-se pana cand in asumare de Sine ne facem tema pentru care am venit pe Geea.

Exact acolo unde aveti restante, corijente, repetentii traduse prin bucle emotionale, existentiale, suferinte, neacceptari, boli, temele nu au fost lucrate la timpul potrivit.

Dupa ce ragazul de timp s-a scurs, apar starile de spirit de joasa vibratie apoi semnalele de alarma traduse prin accidente mici apoi accidente mari, boli.

Intrebarile potrivite sunt: Ce teme imi dezvaluie aceste experiente? Care sunt darurile acestor situatii de viata? Ce intelegeri s-au asezat pe aeroportul sufletului? Ce perle se reveleaza in siragul vietii?

Pe masura ce tema este absolvita si darul apare dezvelind varful interior al muntelui care suntem, redevenind o sfera vom simti valsul cu sferele ceresti si sferele-oameni, fuziuni traduse prin flow, extaz, contopire, insasi intoarcerea Acasa. 

Atunci cand contractele noastre de suflet contin aresturi ale iubirii sau de vointa sau financiare vom simti cum deciziile bazate pe suparare, neacceptare, orgoliu nu functioneaza, suntem tintuiti intr-o situatie si pana nu ne rezolvam temele nu putem pleca.

In valsul cu temele lumina christica ne sustine sa le facem la timp in asumare de Sine cu iubire, blandete, rabdare.

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Iubire, armonie, pace!!!