Aflata la Cazanele Dunarii in viul triunghiului descris de munte, apa, soare va salut cu drag, trimitand in Bucuresti o scrisorica prin care imi exprim bucuria de a fi nascuta in Ramania, de a trai aici, de a impartasi din toate aceste frumuseti cu o radianta coplesitoare. Intr-un fel particip la un ospat al regilor si reginelor-tari la Dunare si da…..nu mai mai suntem fiica uratita, injosita, stearsa. Avem totul si suntem totul ca tara, oameni, daruri.

Privind zveltetea acestor munti ma gandesc la triunghiurile echilaterale, la trinitatile care lucreaza atat de minunat oriunde am fi. Multe zeci de vieti ne-am dezvoltat maxim doua calitati sa spunem…..fermitatea si ambitia generand in noi triunghiuri dreptunghice…. acum in frumusetea acestui vals, o viata de bacalaureat, trei atribute ne cheama sa ne formam caracterul divin, caracterul christic. Si da privind peisajul de la Cazane….ceva din noi tresare. In apare ne limpezim, privind muntii….ne recunoastem maretia, forta, zveltetea…..iar soarele ne ajuta sa stralucim.Si asa capata grai blandetea, frumusetea, iubirea sau intelepciunea, caldura, recunostiinta sau bucuria, increderea, bunatatea!!!

Soare christic primeste-ma

Imbratiseaza-ma

Iubeste-ma

Eu la triunghiul celest vin

Cu toate fortele treimice ma inchin

Coboara in mine

Sunt Una cu Tine.

…………………………………..

Soare christic primeste-ne

Imbratiseaza-ne

Iubeste-ne

Noi la Triunghiul celest venim

Cu toate fortele ne unim

Coboara in noi

Suntem Una cu Tine.

….

De ce sa parasim acest loc plin de cununi ceresti? In legile divine daca nu aveti un dar planetar cu care sa atingeti mai multe tari si mai multe suflete, a pleca din tara ta pentru bani, case, realizari exterioare inseamna a dezerta, a trada, a fi un hot. Putem avea succes insa unde este Implinirea?

Nu facem decat sa ne amanam temele de viata. Le punem pe contractul urmator daca ne mutam in Canada sau SUA. Si poate banii sunt mai multi insa nu mai accesam darurile si bucuriile Ramaniei, nu crestem ca oameni, nu devenim munti, ape, sori christici.

Ne-am ales din viata dintre vieti tara, familia, instrumentele divine, darurile, partenerii si ele se dezvaluie si cresc in locul in care ai aterizat.

Salut muntele din voi, apa divina care sunteti, insasi soarele!!! Salut chipul Ramaniei asa cum straluceste din toti cei ce au ales sa ramana in aceste locuri participand la nunta Cerului cu acest Pamant binecuvantat.