Andrei, Ioan si Maria se numesc finutii nostri, un graalian, un zamolxian si o ramaneza, un triunghi de lumina emitent in Templul Unimii.

Pe cand eram insarcinata cu Stefan si ii rasfoiam numele din alte vieti a rasarit in mine un Andrei.L-am imbratisat si l-am oprit in mine….insa am continuat trialogul cu spiritul micutului care se pregatea sa vina si dupa a saptea luna am observat ca numele care aparea cel mai des in vis, in scris, in acordaje era Stefan. Stefan sa fie ….am spus noi si iata ca una din extensiile lui Stefan cel Mare si-a facut aparitia in familia noastra. La nici o luna distanta de la nasterea lui, am cautat trei leagane de copiii, m-am inscris in lista lor de asteptare ca nasica si iata ca un Andrei m-a ales.

Marturisesc ca undeva in mine am stiut, avand o frumoasa corespondenta cu apostolul Andrei ca un mic Andrei va veni. Si a fost o mare bucurie sa deschid triunghiul copiiilor nostri spirituali cu Andrei.

Apoi in ploaia de sens, bucurie si inspiratie a atelierelor conective din Serendipity am cunoscut o mamica frumoasa si puternica care purta in burtica un zamolxian. Era atat de luminos acest spirit incat atunci cand m-a ales ca nasica desi o alta familie astepta acest eveniment, m-am simtit coplesita. O arteziana de haruri, daruri si potente descriau harta acestui suflet si in tandretea valsulul nostru, multe intelesuri au radiat.

De foarte multe ori in initieri, cu cerurile deschise, cei doi uriasi, Andrei si Ioan, veneau sa moseasca daruri pentru cei care faceau in interiorul lor, saltul. Va multumesc dragilor ca ne-ati ales ca nasi ai vostri si va asteptam in toate triunghiurile trezitoare-translatare care se deschid in Acum in reteaua Noului Pamant.

Si pentru ca povestea abia incepe, duminica 7 oct 2012 in biserica Mihail si Gabriel, cu multi ingeri aproape, o ramaneza stralucitoare, zambitoare, inteleapta ne-a boltit cu botezul ei de lumina, marturisind in taina unimii, adevaratul ei nume, Maria.

Dupa cum ati vazut in titlu, numele din certificat este Amy Irene insa in revarsarea de Sens din templul darurilor, micuta ne-a aratat ca este Maria.

Te imbratisez, prezenta radianta si iti multumim ca sufletele noastre in Impreuna-Unul si-au recunoscut, iubirea, apropierea, frumusetea.

Fie ca triunghiul graalienilor-zamolxienilor-ramanezilor sa straluceasca pe bolta tuturor in marea revarsare de sens si daruri a acestor vremuri!