Imi plac trialogurile care ating Cerurile Bucuriei si mai ales rasaritul de aripi care se deschide in sufletul celor cu care ma intalnesc in ateliere, la cabinet, in calatorii.

In mare drag vorbind despre copiii frumosi care lumineaza acum Noua Lume, am inceput sa conlucrez cu sufletelul unei viitoare mamici sa-l limpezesc, sa-l curat, sa-l umplu cu darulete pentru a straluci si pe cand povestea curgea si firele cosmice se asezau in dragalasa tesatura interioara am vazut in ochii bucuriei o familie de lumina care isi pregatea aterizarea avand ca varf coordonator, copilul pe care mamica urma sa-l aduca pe lume.

Frumusetea lucrarii m-a coplesit, raurind peste mine cu multe mesaje si talcuri si dragul Cerurilor m-a invaluit, lasandu-ma in nelimitare sa simt Mositul Cosmic, Nasterea in Ceruri, Facerea.

O noua familie asemeni unui triunghi urias compus din sferute alb-verzi-aurii de lumina s-a asezat intre mine si mamica, in taina conlucrand.

Am lasat versul acesta sa se scrie si am plecat Acasa insa in frecventele divine imi aparea  filmul spiritual al acestei familii, misiunea ei.

Sunt de pe Venus si plini de Frumusete, Gratie, Bucurie. Corespondentele cu ei au pornit de mult insa abia in cupa acestor vremuri cu o alta inaltime vibrationala ii putem primi.

In formula lor interioara simt arta ridicata la mare rang, o arta innaripata care se uneste cu spiritualitatea, venita sa aduca formelor de pe acest Pamant, ceva din Lacasurile Zeilor, Roua Cerurilor, Gradinile Edenului.

M-am lasat purtata de degetul divin peste colile deja scrise si i-am vazut coborand si vorbind cu Muntii, mangaind Apele, Luminand. Si toata aceasta comunicare in Unime am vazut-o apoi daltuita in sculturi ale Nelimitarii in picturi ale Portilor in versuri Inaltatoare. Intr-o clipa, visul care m-a innaripat multi ani, si-a desfacut petalele aratandu-mi ca aceea catedrala avand bolta insasi Cerurile si peretii Cronika Akasa, va fi pictata de aceste suflete.

Am tacut lasand ca bucuria sa deseneze punti de lumina peste Tot si Toate si …in mare drag v-am scris, pregatind cu voi Bolta prin care vor trece aceste Sfere de Lumina.

In glasul atelierul de ieri chiar la momentul la care am activat Salba Bucuriei, Braul Maicii Domnului, Cununa Preoteselor, am simtit din nou prezenta lor, raurind peste toti cu mult drag, asezand in Cupa care Suntem din ambrozia Recunoasterii de Sine.