E foarte usor sa te pierzi in bucle emotionale, mentale, existentiale cu micutul dar proaspat mijit cautand drumul, propria unicitate, zborul.

Atunci cand chemarile sunt puternice spre a onora fie o raza noua
( ex: un interplanet) fie spre a rotunji un dar stiut dar care va straluceste in suflet ( ex sa faceti o cofetarie raw sau un centru holist Bucurania sau sa scrieti povesti trezitoare) activati triunghiurile de lumina pentru a deschide drumurile pentru dorul vostru sau pentru a hidrata darul sau pentru a tese in jurul visului dvs o retea luminoasa care sa sustina povestea la care v-ati gandit.

In triunghiurile Unimii nu va puteti rataci.

Pentru cei care nu au citit nici un articol dedicat Triunghiurilor schimbarii ceea ce vreau sa va reamintesc este faptul ca noi am venit cu totii din triunghiul celest format din sfera-mama, sfera-tata, sfera-copil si toate triunghiurile de lumina urmeaza acest chip initial.

Pe orice linie de destin ati fi, bucla existentiala, straduta ingusta, cale activati triunghiurile formate din sfere-virtuti sau cele alcatuite din sfinti, maestrii ascensionati, medici ceresti cerand indrumare pentru Darul vostru.

Intr-unul din articolele mele din 2015 v-am povestit despre Ioan al lui Dumnezeu despre locul pe care l-a creat el in Brazilia si despre felul in care Triunghiul apare atat in interventiile psi cat si in spatiile destinate rugaciunilor, in gradina, in magazin, in tablouri.

Cand ajugi acolo deschizatorul de Porti este Triunghiul iar gradina intreaga imbraca chipurile triunghiurilor dar si ale sferelor, crucii, spiralelor.

Fiind Unul din Maestrii Triunghiului, Ioan lucreaza cu triunghiuri formate din sfere-virtuti dar si triunghiuri formate din medici ceresti sau sfinti.

Intrand in fluxul sustinut de mediumurile permanente si temporare iti dai seama ca triunghiurile de lumina calauzesc, hranesc darurile celor care vin aici si tot ele ofera indrumare pentru chirurgia de lumina, interventiile psi pe corpurile subtile, deschiderile de Sens in care oamenii afla cauzele bolilor lor.

Activand triunghiurile de lumina pentru chemarea, dorul, povestea voastra, drumul va deveni clar, iar sustinerea cereasca va creste pentru ceea ce ar putea fi legenda, bucuria intregitoare, varful vostru de munte.

Pentru