Asa cum exista lei pentru hainute, case, vacante, carti, seminarii tot asa si meritele de sine constituie bani ceresti pentru a cumpara din magazinele divine tot ceea ce este relevant pentru cresterea voastra.

Va intrebati uneori de de mergeti la ateliere conective, platiti acordaje, faceti calatorii initiatice, cumparati carti de lumina, daruiti din plinul vostru?!…Unii dintre voi se uita inca in oglinda si nu se recunosc. Atatea bai de sens! De ce? intreba mintea coplesita de necunoscut, inundata de nou.

Pentru ca Sinele si Sufletul vostru care sunt uneori la carma va indeamna sa faceti aceste valsuri cu lumina pentru Binele vostru cel mai Inalt.

Poate ca mintea, inima si corpul isi doresc mai mult confort, mai multi bani in cont, mai multe vacante axate pe a manca, a bea, a dormi, mai multe rochite si tot asa.

In aceste zboruri de lumina si sens va faceti cele mai mari rezerve in bancile divine. In aceste deschideri revelatoare si transformatoare,  primiti monezi divine pentru harurile, darurile, potentele pe care vi le doriti.

De ce eu nu am un talent anume, o inzestrare uluitoare, un ceva? Se intreaba unii dintre voi.

Pentru ca in magazinul divin, aceste rasarituri de aripi sau straluciri sunt pe cel mai inalt raft si ca sa ajungi acolo e de dorit sa aduci in fiinta ta de lumina, smerenie, recunostiinta, drag, bucurie, iubire, liniste, ascultare toate cultivate in templul lui UNU acolo unde orice atelier conectiv, orice trialog sau orice initiere se transforma in SENS si cu o astfel de moneda, recunosti TOTUL si ai TOTUL.