Putem cere totul folosind ca monezi ceresti, meritele de Sine. Chiar si atunci cand nu am stipulat in Contractul Nostru Spiritual sa spunem darul scrisului sau familia sau un copil, incarcand cardul divin cu triunghiurile schimbarii, cu posturi, cu ganduri frumoase cu fapte rotunde, optimizari, pelerinaje, deschideri de sens, paradigme noi. putem cere TOT CEEA CE ESTE RELEVANT PENTRU ELEVAREA NOASTRA.

Lucrand cu Triunghiurile Schimbarii, dezlegam noduri mentale, emotionale, existentiale dar si castigam monezi divine absolut necesare trecerii de la un palier de intelegere la altul.

 Activand un triunghi trezitor avem acces la n triunghiuri deschizatoare de SENS.
 Lucrand cu bucuria-iubirea-armonie vom deschide si teritoriile pacii-rabdarii-generozitatii, increderii- acceptarii-iertarii, frumusetii-tineretii-creativitatii, cunoasterii-puterii-eu sunt s.a. astfel ca meritele de Sine vor veni unele dupa altele….. prin ele noi putand activa orice dar, har, potenta care ne ajuta sa crestem.
 
 Cand lucrati cu Triunghiurile Schimbarii incercati sa postiti, rugati-va, vorbiti cu entitatile de lumina pe care le chemati in triunghi, multumiti-le, fiti Una cu Ele.
 Nu va separati de aceasta lucrare. Ea este o extensie a Sufletului Nostru.
 Din aproape in aproape veti vedea ca drumurile se dezleaga, raspunsuri vin si se leaga frumos  in tabloul vostru, apar provocari, treceri de la un palier de intelegere la altul, salturi si totul incepe sa se transforme rapid, frumos, uluitor.
 
La cat mai multe deschideri si SENS in TRIUNGHIURILE SCHIMBARII!