Intrebare: Care este prima lege?

R: Prima lege este Eu Sunt. Este omis un cuvant si abia incepem a intelege pe Dumnezeu Eu Sunt.

I: Ce este Sfantul Duh?

R: Sfantul Duh semnifica totalitatea spiritului, Eu Sunt actionand total, sub toate formele.

I: Cum se manifesta Christos?

R: Trebuie ca Christos sa se nasca in fiecare dintre noi. Isus insusi ne-a dat exemplul. Manifestati ceea ce este in adancul vostru; acordati mare atentie interiorului si concentrati-va asupra lui. Christos se afla inlauntrul vostru.

I: Daca Maestrii de care vorbiti sunt capabili sa-si paraseasca corpul cum se face ca atat de putina lume are cunostiinta de aceste lucruri?

R: Pentru ca oamenii nu cred. De fapt, Maestrii nu-si parasesc corpul. Este doar un un fel de a vorbi pentru a inlesni intelegerea. Ei isi transporta trupul cu ei.

I: Ati luat vreodata legatura cu Sfantul Germain?

R: Am auzit vorbindu-se despre Saint Germaine si-i cunoastem viata, cu totul remarcabila. Nimeni nu stie daca el a trecut vreodata prin moarte. Fratele meu adoptiv si cu mine am trait o experienta interesanta legata de acest subiect. Fratele meu era angrenat intr-un mare proiect guvernamental de constructii in Statele Unite. Dupa ce l-a abandonat i s-a telegrafiat sa plece la Paris. Aici, un grup de ingineri specialisti aveau sarcina de a alcatui un proiect de asanare a unor mlastini aflate in aproprierea Parisului in vederea amenajarii unor terenuri pentru gradini. In timp ce lucrarile se derulau, Sena a inceput sa se reverse inundand terenul unde se afla Saint Germaine si constructorii au inteles ca vor fi obligati sa-l stramute. Fratele meu mi-a telegrafiat sugerandu-mi sa vin la fata locului caci urma probabil sa se deschida sicriul ceea ce ne-ar fi dat prilejul sa vedem ce contine. M-am deplasat la fata locului. S-a deschis sicriul in care s-a gasit doar o tibie de caine. Imaginati-va acum miile de vindecari miraculoase ce s-au petrecut in acele locuri. Cei afectati de boala isi concentrau gandurile asupra faptelor Sfantului Germaine; inlaturau astfel orice urma de infirmiate, totul devenind perfectiune. La fel se petrec lucrurile astazi si cu alte morminte de reputatie.

I: Cand ne dorim foarte tare ceva ce ne apartine prin drept divin este drept sa-l pretindem?

R: Daca ceva iti apartine prin drept divin nu e nevoie sa-l mai pretinzi. Faptul ca acceptam iluzia anuleaza binele pe care ni-l dorim. Cand insa va exprimati natura divina interioara, va sta la indemana tot ce aveti nevoie. Relatia dintre aceste doua alternative va permite sa intelegeti ca binele este indeplinit cu mult inainte de a-l formula in gand. Nevoia n-are de ce se naste.