Daca ne uitam la un om care sta in picioare cu bratele desfacute vedem crucea in actiune, crucea vie, canalul Domnului iar daca bratele lui iau postura cupei, a Graalului vedem omul care primeste de la Ceruri, Gratie, Reversare de Sens, Unime si care poate duce chiar si cu simpla intentie aceste unitati ceresti catre locuri, tari, relatii, oamenii, sustinand Trecerile, Rotunjirile, Salturile.

Sunt tari care ne cheama in linia platilor pentru ca justitia divina stie de toate greselile noastre astfel ca anumite aresturi de bani, iubire, putere pot fi consecinte ale unor fapte create de noi in alte vieti dar care abia acum se platesc in Gibraltar sau Cipru sau SUA.

Cand plecati intr-o tara faceti-va iertarile fata de toate ipostazele, situatiile, fata de oamenii intalniti, fata de cunoastere, iubire, bucurie, fericire, unime. Masurati IP-ul( iertarea pacatelor), Acc( acceptul Sfintei Trinitati), EBF( Beneficitatea). Si daca simtiti sa mergeti chiar daca ele sunt mici rescrieti cu fapte si lucrari inaltatoare acele plati.
Nu trebuie sa fugiti de anumite aresturi sau facturi karmice. E important sa va predati si sa conlucrati cu trinitatea-ghid pentru ca pasirea voastra sa capete stralucire.

Starile de spirit proaste, pierderile de bani, furturile, neintegrarea intr-un mediu profesional, sentimentul de colivie sau de arest sunt simptome ale unor plati vechi care in acest chip se intorc in Acum.

Activati Graalul interior si dati voie soarelului christic sa straluceasca chiar daca aveti sau nu ce sa mancati.

Ma unesc cu tine Una si
Slujesc in Sfant Numele Tau sau

Sunt Una cu Sfanta Trinitate
Sunt Tot ceea ce Sunt
Eu Sunt

M-am intors in Italia dupa ce in chip karmic dar si unimic am valsat cu mai multe locuri, Toscana radiind din Toate peste timp si versul acestei vieti. Pe 11 nov in poarta energetica deschisa incepand cu 9, am plecat spre Milano urmand firul emotional al timpurilor. Departarile imi aratau trei ipostaze doua de femeie…. una foarte saraca, trista, atinsa de lipsuri, alta de aristocrata singura, suferinda, patrunsa de iubirea pentru un barbat care nu o vedea, nu ii impartasea sentimentele, era prins in valtoarea altor iubiri, a treia ipostaza fiind de barbat pasional si pasionat, dedicat picturii si artei in general, unind intr-un fel lumile intre ele.

La nivel de suflet, simtisem sa inchid in chipul acestei calatorii facturile vechi si apoi sa asez in chipul treimic al locului micutele darulete ale divinului feminin pe care le primisem de-a lungul timpului.

Cand am ajuns in Milano…..in viul primei vieti suferinde am fost calauzita exact la locul unde arestul familial, financiar si al iubirii fusesera puternice. Am intrat printr-o usa mica de lemn intr-o curte trista, scorojita si saracacioasa exact ca in viata in care spalatoreasa fiind ocupam eu, barbatul si cei patru copiii o odaita mica, neincapatoare, rece. Scarita nevopsita de cateva zeci de ani ne-a condus catre un apartamentut mirositor, mic si strivit parca de multa vreme. Cand am pasit in locul inundat de emotie, un nor de plans m-a invadat. Un chip trist s-a suprapus cu cel din viata aceasta atunci aveam cam 50 de ani cand barbatul a plecat de acasa pur si simplu iar baietii s-au indepartat pentru o vreme cautandu-si drumul. Fetele au ramas aici exact in aceasta curte la parter, in colt, una ajutandu-ma la treburile zilnice, alta tesand foarte frumos si fiind in cununa acelei vieti insasi steluta mea calauzitoare. Era o viata saraca, trista, atinsa de multe lipsuri insa rezistenta, darzenia si puterea interioara m-au ajutat sa-mi transform lacrimile in mult aur spiritual pe care l-am folosit si in vietile urmatoare.

Curtea ma chema intr-un fel inexplicabil. M-am oprit contempland si am asezat piesele in puzzle-ul vremii. Aici a inceput povestea mea de dragoste cu cel ce avea sa fie tatal copiilor si iubirea mea din acea viata….ceva aprig, dureros, puternic, cu tunete dar si soare, cu multe plecari si intoarceri, un drum cu multe promisiuni dar si bucurii inalte si marunte care cursesera ca niste raulete dragute zambindu-mi pe la colturi. Peste strada …la doua existente distanta o curte imensa ma astepta, o curte cu trasuri, servitori si mult fosnet, Fusesem daruita cu ochi frumosi si mult talent scriitoricesc insa as spune nu si cu dar de iubire caci inima imi dadea in clocot doar la tinerii interzisi fie fagaduiti, fie saraci ultimul fiind un fel de ales al curtii si poate tocmai de aceea impietrit, distant si rece. Ghidul imi arata o fereastra frumoasa al carei perdeluta o facusesem singura cu noduri ce imi descriau zilele de asteptare. 7 ani sustinuti imi spusese Aran si multe versuri care imi innaripasera saloanele. Aici un arest al iubirii bazat pe asteptare si refuz in cealalta viata un arest bazat pe abuz, violenta, fuga, nerabdare.

Apoi Aran imi arata triunghiul acestor vieti deasupra stralucind trei radiante, Sfanta trinitate. Am inceput sa asez in jurul lor braul maicii, punand in centru, coloana nelimitarii, rugul cel nears, fantana impezitoare, crinii de lumina. Apoi am imbracat configuratia cu spirala unimii.
Lucrand, chipul energetic al acelor vieti incepea sa radieze…. Nu mai simteam norul neiubirii, Graalul interior risipise orice felie de intuneric iar ghizii ma calauzeau sa lucrez in chip unimic aducand din acele vieti, puterile, darurile, stralucirile.

Le-am asezat in tesatura fiecarei zile, umpland fiecare pas cu bucurie, recunostiinta, unime.

Toate se intorc Acasa la masa iubirii… Imbratisati ceea ce vine asa cum vine in tandra regasire in minunatul vals al lui Acum.