In puzzle-ul calatoriei in triunghiul Alunis-Nucu-Ruginoasa dar si in reteau pelerinajelor din Peru, Iordania si a celor care vor urma Egipt, Nepal, Mexic, Brazilia, India au fost si sunt invitati foarte multi modelatori in reteaua planetara, oameni frumosi-purtatori de coduri care recunosc in clarul sufletului, misiunea pe care o au si care in bucuria regasirii isi desfac darurile, radiind  in tot si toate, permitand Bucuriei, Puterii, Minunii care Suntem sa straluceasca.

Incercati sa vorbiti cu sufletul vostru sau cu un metaconsilier si aflati care sunt darurile voastre si rolul vostru spiritual?!….

Incercati sa va limpeziti un pic tesatura interioara cu trei posturi pe saptamana ( luni, miercuri si vineri), meditatii, valsuri cu natura, asezari, carti inspirate, lucrari de lumina.

Din versul divin in starea de cupa, veti primi raspunsul.

Daca sunt in continuare importante pentru voi calatoriile scumpe in care mai bifati niste dorinte sau cumparaturile costisitoare sau rezultatele rapide sau moda spirituala fiti sinceri cu voi si ramaneti in barca in care va simtiti deocamdata cel mai bine.

In toate calatoriile initiatice sunt chemati cei pregatiti sa aduca in reteaua zonei din darurile pe care le-au daltuit in mai multe vieti si care ne ajuta in Impreuna-Una sa ne inaltam cu totii.

Si fiecare joaca un rol: de sustinator energetic, de acordor, de om de legatura, de armonizator, de canal, de ghid, de activator, de deschizator de porti, de translator al lumilor subtile, de mama spirituala, de tata cosmic, de fiica divina, de stabilizator, de catalizator, de dirijor, de preoteasa, de moasa spirituala, nasa de suflet, tesator energetic…

Aceste roluri spirituale se pot schimba de la o calatorie la alta de la o etapa la alta. E important sa recunoastem rolul si darurile asociate si sa le imbracam cu bucurie dand voie Sferei care suntem sa straluceasca.

In calatoria de la Alunis veti recunoaste hainutele spirituale enumerate mai sus. La fel si in Egipt unde Preotesele acestor Vremuri vor oficia intrarea in Noile Temple din Reteaua Unimii.

Modelatorii in reteaua planetara sunt echilibrati yin-yang sunt structuri centrate, profunde care vorbesc putin si emit mult, calatoresc mult si fizic si nonfizic, sunt nelimitati energetic si aproape tot timpul cu zambetul pe buze, frumosi si vii, atenti la bolta momentului si la lucrarea in Impreuna-Una.

Opriti-va un pic din goana dupa piticisme si intrebati-va ce va anima in adevar? Ce va cheama? Ce zburda in voi? Si daca a tasnit …..Bucuria ….urmati-o fara sa va ganditi ca este mai costisitoare decat o pereche de pantofi sau ca face cat o rochie eleganta….

In carul cu frumuseti va veti ridica in Cerurile interioare…….