Sunt inca coplesita si infinit bucuroasa de intalnirea Sarrei cu invatatorul ei Sebastian Stanculescu, un spirit batran si un suflet jucaus care in valsul cu scoala libera Waldorf aduce Cunoastere dintru Adevar, Bucurie, Har impletind vocile Cerurilor cu soapta Pamantului.

Stiu ca s-au chemat si ca in contractul lor spiritual aceasta regasire era scrisa,

Stiu ca in vers divin comunicarea  pentru ei este comuniune,

Stiu ca fiind amandoi metasensibili, imbratisarea naturii si necuvintele ganguresc pe aripile lor,

Stiu ca se recunosc si bucuria intalnirii straluceste in Tot si Toate.

Nu imi amintesc sa fii auzit vreodata un copil spunand….abia astept sa ma duc la scoala, sti ce a mai facut invatatorul meu? hai sa-ti povestesc despre ziua aceasta minunata…

Eram in Nepal si desi vacanta curgea cu multele ei petale-insight-uri Sarra ducea dorul scolii si mai ales al invatarului ei care stie cum sa-i desfaca florile sufletului in mii de intelesuri si apoi sa i le ofere zambind ghidus, mangaind stralucirile cu multa poezie.

Ceea ce ma entuziasmeaza cel mai mult este cascada de zambete cu care isi insoteste Sarra povestea despre mentorul ei, Sebastian. Ochii ii stralucesc, cuvintele zburda, rauri de bucurie ii inunda faptura. In adevar am intalnit un invatator, un initiat, un maestru si acest triunghi de lumina o ajuta pe Sarra sa straluceasca in darurile ei.

Zilele trecute am cumparat doua din cartile scrise de Sebastian Stanculescu si desi n-am apucat sa le citesc pe indelete intrand in reteaua lor am inteles:

Cunoasterea aceasta este luata din Bibliotecile Divine, scrisul acesta este daltuit cu pixul sufletului.

Marturisesc ca am fost bordata de drag, reamintire si caldura atunci cand Sebastian m-a invitat la ziua Sarrei si fara sa vorbim inainte a inceput sa depene povestea ei asa cum si eu o citisem direct din Cartea Vietii.

Sebastian a descris cum si-a ales Sarra parintii inainte de intrupare, cu ce daruri a venit in tolba ei s.a.

Eram toata o cupa si zambeam pentru ca citeam impreuna in acelasi registru iar bucuria de a ma impleti cu el ca mama-indrumator crestea desfacandu-se la final intr-o arteziana de intelesuri, reamintiri, intregiri.

Ne-am mai intalnit in acest triunghi eu-Sarra-Sebastian pe aceasta planeta si pe alte planete, stiam ca ne vom regasi si ca vom slefui impreuna acest diamant auriu care isi desface stralucirile putin cate putin printre curgerile mele si blandetea, sfatosenia si dragul lui Sebastian, zambind Cerurilor, dand mana Lumii.

Si ceea ce continua sa rodeasca in aceast triunghi este Graalul comunicand cu toti trei, dezvaluind mii de sensuri, iubind Totul.

Va recomand cu mult drag cartea intitulata Fiintele Nevazute, Colectia Initieri, Ed Univers Enciclopedic Gold scrisa de acest suflet minunat Sebastian Stanculescu.