Cand vin norii manati de vant si sufletul va este plin de soare, nu intrati in furtuna. Lasati-i sa treaca.

Provocarile pe care le atragem din centrul triunghiurilor limitative activate pot fi modelate din interiorul vostru. Cum? Activati palmele de lumina si lucrati pe situatie la niv ch 4 fara asteptari, conditionari, proiectii.

Doar hidratati cu lumina situatia, 1-3 min de trei ori pe zi lasand-o sa se se aseze cum este mai bine pentru toti participantii la duel, conflict, provocare.

Daca situatia este legata de spor construiti un triunghi trezitor sau mai multe  care sa va sustina lucrarea. Ex: Recunoastere de Sine-Daruri-Profesie. Vizualizati experienta in centrul triunghiului si dati-i lumina cerand indrumare pentru temele legate de spor pe care poate nu le-ati absolvit.

Aceeasi situatie cand o modelati in mai multe triunghiuri divine, veti simti cum se dezvaluie in buchete de unitati de Sens hranind mai multe paliere evolutive.

Provocarea: Partenerul de viata si a facut geamantul si a plecat

Triunghiul 1: Acceptare-Intelepciune-Discernamant

Triunghiul 2: Bucurie de a fi-Deschidere catre tot si toate-Pace

Triunghiul 3: Recunoastere de Sine-Iubire de Tot si Toate-Avant

Dand lumina aceleiasi provocari in mai multe triunghiuri intregitoare veti simti cum se deschid la centru mai multe Intelesuri.

E posibil ca in acest proces de patrundere spirituala, visul, intuitia, scrierea automata sa va sustina Trecerea, aducand in cupa sufletului, ambrozii ale intelegerii pe care poate nu le-ati gustat pana atunci.

Nu va agatati de o situatie. Lasati-o sa va traverseze pastrand in interior Linistea, Bucuria de a Fi, Freamatul vietii.

Cand o modelati in mai multe triunghiuri divine, tiparul karmic dispare, tema este integrata, bucuria va deschide si alte teritorii ale cunoasterii si recunoasterii de Sine.