incepe cu deschiderea fata provocare, primirea ei, acceptarea ei apoi reflectia asupra partii din noi care a atras aceea experienta urmata de lucrul cu lumina pe situatie dar si pe toate aspectele care ne compun viata. Etapa a patra este recunostiinta  fata de Tot si Toate urmata de fuziunea cu sferele iubirii, bucuriei, linistii sub forma mantrelor, rugaciunii, contemplatiei.

Pasul 5 reprezinta varful muntelui si va aduce multa revarsare de Sens, drag si bucurie insa el nu poate fi atins daca nu parcurgeti celelalte etape.

In etapa deschiderii fata de provocare,  triunghiul iertarii pe care vi l-am dezvelit si in alte articole este esential pentru ca el fuctioneaza ca o masina de spalat universala in care rufele murdare din alte vieti sau din viata aceasta sunt limpezite.

Daca provocarea este …furtul unei masini, e importat sa va faceti iertarea fata de bunuri, oameni, bani, fata de tot si toate, sa va iertati si sa cereti iertare de la Sfanta Trinitate, sa va uniti cu sfera Iertarii. E foarte simplu ca dupa aceasta curatare sa acceptati provocarea oricare ar fi.

Apoi incercati sa va puneti urmatoarele intrebari: Ce parte din mine a atras aceasta experienta? Care este binecuvantarea deghizata? Ce triunghiuri de lumina ma cheama? Ce trecere e de dorit sa fac? Ce alegeri mi se dezvaluie in taina sufletului? Care sunt darurile acestei provocari? Degetul divin ce vrea sa-mi spuna? Calea unde ma cheama? Ce aspecte de viata e de dorit sa onorez?

Asezand credinte noi, alegeri inaltatoare, valori frumoase, intentii luminoase si fapte radioase pe coloana cereasca dezvelita in soarele constientizarii …o noua bucata din drum va va fi aratata, sufletele voastre se vor bucura iar fiecare pas va fi…. freamat, drag, zbor!

Apoi luati in palme de lumina prezentul si hraniti iubirea, linistea, intelepciunea, patrunderea, discernamantul, frumusetea, caldura, fiecare dar in parte, situatia cu care v-ati intalnit, relatiile. Lucrati 1-3 min pe zi de trei ori.

Multumiti apoi fiecarui aspect din viata voastra cu tot dragul ceresc si lumesc lasand ca in deschiderea aceasta a cupei mantrele unimii si insasi contopirile ceresti sa se faca de la Sine, pe varful muntelui interior.

Va astept pe 30 aprilie la un atelier conectiv sprintar intitulat Modelarea destinelor in Triunghiurile Unimii.

Unde? Ceainaria Aristocats

Ora?18 30

Cat? 30 lei

In viul regasirii, ceea ce stiti va irumpe….