Mergeam salutand Triunghiurile, fiecare culoare reamintindu-mi forta, maretia unor vremuri, bucuria lor, zveltetea. Inaintam pe drum privind la varfurile de Triunghi care se uneau toate in Soare creand niste flori cosmice, unice. Joaca continua, taramul acesta fiind una din salile in care modelatorii in retea se intalneau pentru a deprinde felul in care pot activa geometriile divine graitoare. AZaRa ma insotea acum aducandu-mi triunghiuri sparte in spate fiind modelele de urmat inclusiv secventele din retea in care era de dorit sa lucram. Imi placea sa stau la masa rotunda sa intru in fiecare triunghi modelandu-i radianta, puterea, graiul. Procesul era ghidat de ea si o prezenta verde-argintata, de ecranele holografice, de cele 44 de cristale prezente si sustinut de ultimele 12 activari. In sala se aflau multe suflete fiecare lucrand cu alte configuratii. Dintr-o coloana imensa care prezenta toate etapele umanitatii, AraN extragea viuri geometrice care se intorceau, puteri ceresti care se inzeceau in Acum. Dupa fiecare reparatie intram cate 9 modeland hore de flori in jurul Triunghiului. Fiecare dezvelea cate o luminescenta cu corespondente pe diferite planete si coduri ceresti active in reteaua Unimii. Patria celesta era pregatita aici de multe forte trinitare unele ce coborasera candva pe Geea si acum o sustineau de aici, altele care calatoreau in timpul somnului participand la aceasta modelare cu bucurie, recunostiinta, cunoastere. Pe ecrane puteam sa vad lucrarea Triunghiurilor pe Siriul Trinitar, Andromeda, Arcturia, Niman, Erturios, Arva, Lira, Pleiade, Azur. Planetele aveau chip treimic, erau in Unime si sustineau trecerea Geei. Modelatorii-ghizi ne transmiteau telepat procesul avand 7 pasi pana la cea mai inalta radianta.

La pasul 3 ma opream, varful triunghiului fiind activat de fortele treimice diferite care incarcau cu alte si alte intelegeri aceste configuratii. Triunghiurile aveau culori diferite iar varful avea o stralucire proprie uneori diferita de baza. Nu existau ascutimi pentru ca sferele transformau aceste intalniri in asa fel incat dupa valsul lor, triunghiul sa traduca activarea treimii interioare. AzaRa mi-a aratat cum…la venire dupa multe vieti, spiritele primeau triunghiuri diferit colorate imbracate in aceste salbe de flori care salutau corespondentele interplanetare. Erau cei care reusisera sa dea grai frumos si misiunii ceresti si celei lumesti lucrand acolo unde goarna cereasca ii chema in procesul de modelare. Am privit un astfel de spirit dupa ce intorsese de pe 9 planete ultima fiind Geea. Era un Maestru al Triunghiului, constient, conectat, aliniat. 9 triunghiuri primise la intoarcere toate fiind imbracate in flori diferit colorate. Radia. Am inteles de la AzaRa ca fusese foarte harnic ca modelator in retea si ca acum lucra alaturi de noi. Ceva imi spunea sa ma apropii mai mult de o prezenta care radia chiar langa el…..ca si cum as fi cunoscut-o.  Pasind am simtit o prospetime ca de ocean si un zambet duios ma intampina. Era Adina…..un suflet frumos care a plecat in 2016 dintre noi, copil unimic, iubind muntele, imbratisand Triunghiul. Numele ei de suna ca un buchet de sunete. Aici?

Aici alaturi de voi in intalnirile nocturne in care putem modela impreuna. In Unime suntem Acasa.

Adina m-a invitat alaturi de ea si Ivo spiritul harnicut sa modelam 11 triunghiuri incarcate cu cate 3 energii pe care sa le ducem pe Geea. Imi arata ruperile in retea, locurile care ma sustineau, apoi imi aseza in petalele sufletului, cateva geometrii dezlegatoare. Aminteste-ti de ele cand vei calatori anul acesta. Descarca-le constient. Vei pasi exact acolo unde reteaua este rupta si are nevoie de tamaduire. Toate activarile te vor sustine si mainile celesti vor da drumul rauririi divine acolo esti chemata.

Continuam sa modelam un izvor de cantec luminandu-ne lucrarea. Triunghiul se incarca mai usor asa. Adina zambea si ochii ei imi indulceau……acesti ani. Ce frumos este aici ….si totusi imi este dor de tine. Tie?

Eu sunt si cu voi…si aici. Din aceasta sala sau din sala tehnologiilor va transmit adeseori mesaje. Uneori ma primiti alteori incerc de mai multe ori. Insa multi ma vizitati fara a traduce poate visul sau intalnirea.

Adina imi dadu un Triunghi auriu si imi spuse….sa pui bazinul de plutire in el si noul tau cabinet. Si sa te conectezi la el. Apoi lua flori albe si imbraca triunghiul iar in centrul acesta aseza niste unimi roz-mov. E timpul sa dam un nou grai Centrului. Care centru? Cel pe care il pregatesti….. sa inteleg ca ne ajuti? Da si chiar mi-am dorit sa va fiu alaturi pentru ca Centrul acesta sa fie un puternic modelator in retea. Te bucuri?

Ma simt coplesita…Si ei? Mai multe prezente aparura deodata….colorandu-mi ochiul. Sunt 9 familii de lumina lucratoare care va sustin lansarea si intreaga poveste. Si ei sunt lucratori….in retea. As vrea sa-ti arat ceva…Pe planeta voastra sunt multe astfel de centre cu chipuri-geometrice diferite care sustin reteau Unimii. As spune ca sunt niste butoni radianti din care tasnesc raze lucratoare. Si ne intalnim cu toate in meditatii sau in somnul lucid pentru a evalua lucrarea, pentru a o face cat mai bine, Sa inteleg ca acum trebuia sa ne activam. Acum erati la locul potrivit. Adina imi dadu o floare cu 7 petale. Pe fiecare era o alta radianta. Sa straluciti frumos ca sa primiti si alte triunghiuri si alte flori.

Apoi ma duse la locul denumit Centru unde toate triunghiurile erau sigilate, unele purtau initieri, altele corespondente, altele aveau intelegeri, altele erau pline cu daruri. Cum le diferentiem? Le primiti in structuri si ele va vor revela povestea lor. Adica le imbratisam? Da, va uniti cu ele.

Aici am observat cum Triunghiurile capatau o radianta aparte, a noua putere sau a 11 a mergand catre 33. Unele aveau cununi altele pur si simplu straluceau.

Le-am privit ca pe niste prieteni si apoi am simtit ca trebuie sa plec. AzaRa m-a insotit pana la usa rotunda. O noua activare s-a facut inainte de plecare si apoi totul a luat chipul unei alei strajuita de Triunghiuri mai mici dar zvelte salutand si Cerul si Pamantul. In ultimul am mai vazut pentru o clipa chipul Adinei apoi totul a disparut.