Suntem intr-un fel legati de mobila veche din cuplu prin obiceiuri, asteptari, conditionari, credinte limitative, clisee, atitudini, roluri pe care le jucam. Am vrea sa facem saltul si sa introducem in valsul cu celalalt pasiuni noi inspiratoare insa nu vrem sa renuntam la a-l controla pe celalalt sau la ultimul cuvant intr-o discutie sau la a flirta cu alti barbati sau la a ne impune prietenii sau la a ne imbraca constant cu rolul de printesa-calau sau victima sau distanta-impietrita. In clisee este inscris destinul nostru.

Fiecare trecere de la o etapa la alta de la un anotimp la altul in cuplu ne invita sa mai renuntam la ceva din mobilierul vechi. Vrem cu adevarat sa jertfim din egoismul, din atasamentele, din asteptarile noastre si sa aducem in cuplu preocupari noi, inaltatoare?sau doar ne place sa aflam prin trialog, ateliere, initieri despre ele insa mobilierul vechi trebuie sa ramana si poate si ceva nou pe langa insa doar asa de decor. Ce parte din noi tipa cand vorbim despre renuntari, jertfe, sacrificii?

Incercati sa va uitati in relatiile vechi care nu au rodit pe toate razele vietii si cu sinceritate identificati triunghiurile de sabotori, triunghiurile de credinte limitative, triunghiurile de roluri pe care le-ati jucat sa spunem asa fara Implinire.

Ce ati aseza in locul lor?

Incercati sa aplicati noul triunghi la nivel de gand-emotie-fapta.

Cum se modifica casa interioara a cuplului? Ce dulap vechi pleaca?

Va invit pe 28 nov, ora 18 30 sa urcam impreuna Muntele interior al cuplului.

Unde? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisorul de Foc

Cand? 28 nov, ora 18 30

Cat? 30 ron

Iubire, intelepciune, unime!!!