Exista un asfel de rol spiritual pe care cu mare drag l-am acceptat dupa nasterea Sar Rei.

Ce face o moasa energetica? Vorbeste cu parintii copiiilor care urmeaza sa vina pregatindu-i  spiritual si energetic pentru a intampina micuta faptura nu doar cu scutuce dragute ci si cu multa armonie-bucurie-intelepciune.

 Sistemul intitulat Triunghiurile Schimbarii, blog-ul  frecventaom, initierile si atelierele fac parte din manualul energetic al Noului Parinte.

 O moasa spirituala poate fi canal si ghid atat pentru parinte cat si pentru copil pana cand comunicarea dintre ei se va face in trialog, triunghiul deschizand portile geometrie sacre, limba care ne ajuta sa evoluam in Impreuna-Una.

 In taina recunoasterii de Sine, multe lucruri se pot dezvalui intre parinti si copiii.

 In toate familiile de lumina exista moase energetice adica ghizi-canale care comunicand cu lumile subtile te pot ajuta sa  rasfoiesti Contractul Spiritual cu Copiii Tai, sa vorbesti cu el la nivel de suflet, sa afli ce daruri aveti impreuna, ce chemari va anima,  ce teme aveti unul fata de celalalt, care este rostul fiecaruia dar si al vostru in Impreuna-Una.

 Rolurile spirituale  iti sunt date pe masura ce tu iti absolvi propriile teme, pentru a impartasi cu ceilalti din Minunea care Esti.