M-am intalnit cu vocea celuilalt timp de 7 ori  si mai apoi calatorind prin castele, fortarete,, case sau locuri vechi am recunoscuscut istorii, am intalnit spirite ratacite, am sustinut Treceri.

Desi nu am vrut sa ating aceste ape tacute ale celor care cuvanta doar in UNIME destinul m-a purtat pe aripile lui catre  experiente unde imaginea-far revelata sufletului meu la 9 ani, pe varsta valului( trecand peste campuri cu trusa de limpezit suflete unind lumile intre ele) mi-a fost indrumator dar si poarta pentru cazuistica mea, pentru ateliere, articole, trialoguri, initieri.

In ultima vreme foarte multi oameni scuturati de moartea celor apropiati, mi se dezvaluie…incercand printre lacrimi sa creeze un nou puzzle, un tablou altfel din care ei cred ca lipseste esentialul( sotul sau copilul) in adevar nu lipseste nimic, este o trecere a amandura de la o stare vibrationala la alta in lumina unei noi intelegeri.

De multe ori cei care pleaca …au stabilit in Viata dintre Vieti cu cei ramasi prin Contractul lor Spiritual,  o astfel de Trecere in asa fel incat  partenerul ramas sa se trezeasca, sa devina constient/i de Darul care este, asezand in trena acestei descoperiri si Recunostiinta fata de Ceea ce este asa Cum este.

Vad uneori in trena povestii confort, atasament, iluzia evolutiei si imi dau seama ca fara aceasta poarta-rasarit cel care ramane nu s-ar fi implinit.

Poate va este greu sa acceptati ca mortile ca treceri va rotunjesc,  va deschid arhivele cunoasterii si recunoasterii….va ajuta sa evoluati….. acesta fiind talcul lor… invitandu-va astfel sa patrundeti mai adanc in voi pentru a intelege nelimitarea care sunteti impletind morti si vieti toate cu un rost …in versul rodirii.

Nu va ascundeti in supararea pe Dumnezeu, Viata, Tot si Toate ci lasati insasi clipa sa-si cuvante darul in cupa care sunteti.

Refaceti-va sufletul, cititi despre moarte si viata dintre vieti, gasisti sensul noii partituri, iubiti si imbratisati totul cu mult drag lasand sa se cearca darurile acestei treceri……………….astfel ca bucurandu-va de ele-Toate sa le impartasiti in Unime in Impreuna-Una.

Sunt multe morti prin care trecem de-a lungul unei vieti, moartea unei credinte limitative, a unui atasament, a unei asteptari, a unei conditionari…si de fiecare data renastem ca un pheonix hranind zarile cu o noua energie.

Suntem pregatiti pentru Moarte si totusi o respingem neintelegand ca misiunea unui om se poate incheia in orice varsta si nu supararea ne apropie de rostul unei astfel de treceri ci tocmai acceptarea prin care ni se dezvaluie insusi Contractul Spiritual dintre noi si cei plecati, insasi intelegerea pe care am facut-o ca fiecare sa evolueze intr-o alta partitura adancind noi teme.

Trecand peste Prag si bucurandu-ne ….o noua viata ni se dezvaluie, mai puternica in gand, mai roditoare in traire….cu rauri de ambrozii care curg peste insasi minunea de a fi vazut moartea ca viata si viata ca moarte, impletite frumos in bratele recunoasterii de sine.