Misiunea reprezinta o vals al lucrarilor de lumina pe care alegi sa-l faci in concordanta cu Contractele Spirituale individuale si colective agreeate de tine impreuna cu ghizii tai.

Si cand spun vals, va rog nu va ganditi la o lista in care bifati fapte bune ci traiti fiecare pas, deschidere de sens, atelier, conectiv, initiere, talent ca si cum s-ar sculpta in voi si in intreg Universul in Impreuna-Una.

Caii misiuni au aripi, bucurie si frumusete si urca pana in cerul 10 atunci cand voi sunteti patrunsi de ceea ce faceti, plini de bucurie, deschisi.

Cand va ajunge dorul de un loc si chemarea pentru o lucrare de lumina, mergeti catre ele si onorati-le. Pe bolta lor, fiinta care sunteti, va straluci.

In partitura misiunii, totul devine, totul se rotunjeste, totul rodeste.

E foarte adevarat ca misiunea include si provocari prin care e de dorit sa treceti pentru ca sacii cunoasterii si recunoasterii sa se deschisa si in zorii lor, sufletul vostru sa zburde. Nu va opriti in ele, cerneti divinul din experientele stipulate chiar de voi in Contractele Spirituale individuale si colective asezand in cununa interioara, darurile lor si unitatile de intelepciune.

Cu siguranta ati rasfoit multe articole legate de misiunea personala insa destul de putine care sa va vorbeasca in clarul sufletului despre misiunile pe care le gasim in contractul spiritual corespunzator acestei scoli planetare, in cel asociat acestui ciclu evolutiv si acestei vieti la nivel de familie de lumina.

Daca va cheama atelierele in care se lucreaza cu Cavalerii Luminii e foarte posibil sa aveti ca misiune personala si colectiva, apararea psi a tarii, orasului, planetei. Daca va doriti sa aflati mai multe si sa conlucrati cu noii copiii care au venit sau care urmeaza sa soseasca e sigur ca misiunea voastra include lucrari de lumina legate de ei.

Atunci cand firul divin incepe sa va duca la ateliere, initieri, oameni frumosi intrebati-l care este rostul vostru in noul puzzle si Centrul va va raspunde.

Traim interconectat astfel ca a fi prezent in Impreuna-Una permite  planului divin sa se realizeze si planetei Geea sa se inalte in Sfant Numele Tau.

Uneori misiunea isi reveleaza siragul de perle printr-un articol care ti se deschide in ochii sufletului, deodata, poate fara sa-l fii cautat.

Si dincolo de ceea ce e de dorit sa cresteti si sa rotunjiti in voi la nivel personal si de cuplu sunt lucrarile de lumina pe care le facem in timpul somnului, in ateliere conective, in calatorii spirituale, in meditatie pentru oras, tara, planeta, univers.

Misiunile noastre: ex sa aterizam intr-o tara in fierbere si sa fim expusi agresivitatii stradale…. nu sunt confortabile insa in adevar ele sunt aducatoare de multe daruri pe masura coeficientului de periculozitate la care am fost expusi.

Nu judecati o lucrare ci intrati in ea si imbratisati-o. In taina ei, Omul care sunteti va radia.

Nu stiu daca ati auzit pana acum goarna energetica si daca ati vazut familiile de lumina cum se strang si conlucreaza in Sfant Numele Tau, pentru ca marea trecere sa se faca cu bucurie si saltul galactic sa ne imbratiseze pe noi-toti insa aceste lucrari sunt continue si ele va sunt anuntate prin intuitie, flow, trialog iar reusita lor va aduce o stare de spirit minunata si multe bucurii.

In fiecare asalt al Cerurilor  mai multe familii de lumina conlucreaza si in fiecare calatorie spirituala, mai multe fire divine se impletesc in Impreuna-Una.

In adevar un atelier conectiv aduce la suprafata o tema colectiva sau mai multe iar lucrarea noastra este in fapt realizarea unei verigi din misiunea colectiva pe care o avem de facut, alaturi.

Pentru a va aminti misiunea, cresteti in voi lumina prin initieri, trialoguri, calatorii spirituale, fapte frumoase si Centrul va va vorbi aducandu-va aproape si indrumatorii de care aveti nevoie pentru a va recapata aripile!!!!

Imbratisati ceea ce va cheama, iubiti ceea ce va anima. In dulcele vals al recunoasterii de Sine, Impreuna suntem Una!