Misiunile noastre traduc crucea care suntem in aceasta maniera: pe verticala sunt lucrarile de lumina, faptele inaltatoare, ideile marete, pasiunile frumoase, sentimentele radiante, virtutile care ne unesc cu Cerurile,  pe orizontala sunt eforturile pe care le depunem ca sa devenim niste specialisti buni, valorile lumesti, deprinderile specifice. Atunci cand impletim o atitudine inaltatoare ( verticala crucii) cu competente frumoase ( orizontala ei) spargem coaja de ou si devenim oameni cu O mare, sfere frumoase emitente, sori christici cu radianta lor proprie, cruci divine in actiune. 

Cand plecam de aici si ne intalnim cu Sfatul Inteleptilor, Domnii Destinelor ne prezentam de obicei ca falsi dumnezei sau nimicuri. Evaluarile ceresti ne invita sa rasfoind cartea vietii si sa ne dam seama ca ne-am atasat prea mult de orizontala lumeasca si ca nu am dat grai verticalei ceresti. Si da e important in aceasta etapa de salt pentru umanitate sa ne recunoastem maretia, zveltetea, bucuria, deschiderile ceresti cu smerenie, iubire, recunostiinta. Suntem cocreatori, fii de Dumnezeu, oameni radianti. Cu totii avem aceasta misiune de a sparge coaja de ou si de a dezveli propriul dar, povestea unica, frumoasa radianta.

Inainte de a pleca din viata dintre vieti ne mai intalnim inca o data cu Sfatul Inteleptilor, repetam alegerile ce tin de Cale, facem anumite legaminte, ne revedem talantii si felul in care ii vom inmulti, ne asumam ca ne vom onora legamintele cu Cerul. Misiunea este musculatura formata din fapte pe care o asezam pe scheletul numit contract spiritual. 

Intrand in lumesc uitam de misiunea care este inscrisa in verticala noastra cereasca dar si in orizontala vietii si deodata la o rascruce de drumuri pacaliti de o patima sau de tentatia de a face bani oricum….. apare o dezarhivare a contractului spiritual prin revelatie sau vis sau intuitie sau chemare. 

Imi amintesc ca eram in Germania pe varsta valului( adica a schimbarii) undeva intre 27 si 28 de ani si primeam o oferta de job si o cerere in casatorie. Stiam de ce ma intorsesem aici…..fusesem o tanara poloneza impuscata in timpul celui de-al doilea razboi mondial venita sa-si inchida datoriile cu fostii calai. Acum ma ocupam de schimbare si dezvoltare intr-o firma din Romania  insa prin intermediul  training urilor  ajunsesem in Germania pentru a-mi rafina cunoasterea.  Era iarna si postul, rugaciunea, meditatia imi activasera, Clarul. Imi pusesem de mai multe ori intrebarea: care este misiunea mea aici? Intr-o seara….ascultandu-i pe prietenii mei nemti si americani care locuiau in Koln am simtit  ca ma cheama tara mea, batranii mei, povestea mea, toate radacinele mele si mai ales contractul meu facut cu Ramania. Si o jelanie…mi-a cuprins inima….si pana cand n-am plecat din Germania …nu m-am linistit. Am refuzat ambele oferte si m-am intors in tarisoara mea iubind….lifturile mirositoare, strazile zdrentaroase, saracia radianta, patronii amortiti…..totul. In mine un clopotel….batea…Cei care pleaca pentru bani ..in alte tari…sunt dezertori, hoti, tradatori in legile divine. Si tot ceea ce faci e sa-ti amani temele de viata…sa le muti pe contractul vietii viitoare. 

Si m-am intors aici tesand din firele acestei tari si darurile primite in viata aceasta precum si in alte vieti…. un mic covoras intitulat Frecventa Om.

Undeva in 2016 din nou intr-un post mare cand templul cuplului se prabusea m-am intalnit cu urmatorul legamant: sa urc relatia pe care o aveam la Ceruri, sa o scald in lumina, sa o reconstruiesc cu ajutorul triughiurilor divine, sa dau grai in altarul celest, valsului sferelor in cuplu. Venind de la Denii intr-o zi de joi in saptamana mare a Pastelui am cerut treimii care ne insoteste, graiului divin, ingerilor calauzitori sa-mi dezvaluie ce inseamna inaltare in cuplu. Si asa mi-a aparut o cruce frumoasa, langa ea doua  spirale de diferite culori care se jucau, spiralele au devenit sfere care se contopeau apoi se retrageau si dupa mai multe fuziuni deasupra crucii a aparut Cununa Casatoriei.  Si am inteles ca exista o Cale a Casatoriei si o Maretie a Ei si ca sunt provocari in care nu trebuie sa abandonam drumul, ci doar e de dorit sa aparam cuplul si sa-l hranim cu noi pasiuni, noi bucurii, noi dezveliri unind Cerul si Pamantul. 

Uitandu-ma in propria mandala numerologica am descoperit cifra 3 in centrul ei fiind si cele 3 legaminte facute in fata Inteleptilor: sa dezvalui unicitatea tarii mele, sa dau grai triunghiurilor divine si geometriei sacre, sa sustin omul dar si cuplul in urcarea lor pe muntele christic.  

Asezati-va in Centru si intrebati-va: Ce locuri ma cheama? Cum pot ajuta tara numita X? Ce am eu de facut pentru a fi ? Ce imi spune verticala cereasca? Ce daruri pot lasa in tesatura acestui loc? Ce legaminte ceresti se dezvaluie? Care este misiunea mea in jobul XXXX? Ce triunghiuri de lumina ma calauzesc?