Sundar Singh a fost un înţelept şi iluminat indian, care s-a născut în 1889 în India, oraşul Rampur, regiunea Punjab. Începând cu anul 1920, Sundar Singh a devenit un nume cunoscut atât în Orient, cât şi în Occident. A predicat creştinismul, fiind considerat sfânt, în Ceylon, Birmania, China, Japonia, America, Australia şi Europa. A străbătut din nou Tibetul, propovăduind religia creştină, până în 1929, an când se considera că Sundar Singh a dispărut fără urmă, undeva în Himalaya. Alte surse susţin că nu a mai fost văzut din anul 1933.

Creştinat în urma unei experienţe spirituale deosebite, legată de apariţia lui Iisus, el a făcut o călătorie prin toate ţările creştine în primul deceniu al secolului nostru. Cu această ocazie el a vizitat şi ţara noastră, referitor la aceasta făcând profeţiile ce urmează. Ele au circulat multă vreme în manuscris în vremea dictaturii comuniste.

Considerate de multi sceptici simple presupuneri şi divagaţii asupra viitorului Romaniei, “Profeţiile lui Sundar Singh” uimesc prin claritatea expunerii, prin simplitate şi mai ales prin imparţialitatea datorată dezinteresului evident pe care un indian creştinat l-ar putea avea în urma unor afirmaţii referitoare la viitorul României.

Veridicitatea lor nu va putea fi verificată decât în timp. Totuşi, citind cu atenţie, se poate sesiza că anumite profeţii s-au împlinit deja.

Misiunea spirituală a ROMÂNIEI

“(…) Eu stiu ca Romania are o misiune Dumnezeiasca de redresare spirituala ce o va face sa se infatiseze ca un veritabil model demn de urmat intregii umanitati. Este necesar sa fac aceasta marturisire-profetie in fata popoarelor intregii lumi, crestine sau de alte religii, fiindca toate semnele marcheaza schimbarile spirituale uluitoare ce vor avea loc in curand. Spusele mele nu trebuie sa va determine sa ma considerati un fanatic simpatizant al romanilor ce isi imagineaza himerice plasmuiri, caci cea care mi-a inspirat, fara putinta de tagada, aceste profetii este Prea sfanta Nascatoare a lui Iisus, si reamintesc din nou ca, din cate simt, locul de cinste in ocrotirea Romaniei il ocupa Maica Domnului si apoi marile puteri ceresti, la toate acestea mai adaugandu-se si majoritatea sfintilor din cer.

Acum, cand fac cunoscute aceste profetii, daca as fi roman de origine, probabil ca as putea fi invinuit de partinire nationala, iar daca as fi european din comunitatea latina, ar fi fara indoiala unele motive sa fiu judecat intr-un fel omenesc, cu patima omeneasca; insa deoarece sunt un indian iluminat prin intermediul lui Iisus Hristos si ferm stabilit in credinta crestina pot vorbi cu toata usurinta, incredintandu-va ca acum nu fac altceva decat sa exprim voia lui Dumnezeu.

In anii care vor veni si lunile ce vor veni, in tara trairii voastre (Romania), scoarta pamantului va lua foc, clima va suferi unele schimbari, cutremure simtitoare vor distruge multe dintre cladirile existente, uragane si vanturi puternice, terestre si maritime, vor nimici indrazneala oamenilor bazati numai pe asa-zisa putere a stiintei.

Ingeniozitatea omeneasca pusa in slujba raului va face cunoscute lumii cele mai groaznice crime si pamantul va cunoaste cele mai cumplite boli ce vor aparea pentru a fi nimicita existenta oamenilor rai sau perversi. In acele timpuri de mari schimbari, in alte locuri de pe pamant un sfert din omenire va disparea fulgerator, iar dupa aceasta, la a doua incercare, din cei ramasi in viata si ingroziti se vor suprima inca aproape un sfert, restul se vor orienta trup si suflet catre Dumnezeu – de la cel aflat la sanul mamei si pana la cel mai indarjit tiran ce paseste pe scoarta pamantului.

…………..

Daca cititi cu atentie doar ultima fraza si va conectati la centrul vostru, veti simti cum curg izvoarele divine prin voi, creend o legatura intre Cer si Pamant. Acestea sunt vremurile. Stiu ca suna dur, alarmant, ingrozitor poate….insa ceea ce trebuie sa stim este ca putem limpezi chipul acestor timpuri de trecere cu rugaciune, post, spovedanie sau cu iubire, blandete, intelepciune fiecare om intr-un triunghi de lumina putand sa devina aparatorul patriei, sustinatorul ei, soldatul divin in actiune. Vizualizati mai multe triunghiuri de lumina formate din sfere-virtuti sau din rugaciuni ( va propun pentru aceste timpuri, Sf Arghangheli Mihail si Gabriel-Acatistul Maicii, Vindecatoarea- Acatistul Sfantului Stefan Cel Mare) cum se aseaza pe granitele energetice ale tarii, intarind apararea, generand scuturi de lumina, activand puterile ceresti ale patriei noastre. Si daca nu simtiti sa faceti acest lucru vizualizati cum de jur imprejurul tarii( dupa ce ati citit acatistul Maicii) se aseaza braul Maicii, in centrul ei rugul cel nears, deasupra noastra coroana luminii divine si de jur imprejurul tarii, coloana luminii christice.

E timpul sa iesim din patratul materiei, nemaialergand dupa a cincea colaborare, bani mai multi, o cariera excelenta, a opta casa…..sa mergem in triunghiul spiritului sa ne asezam in centrul lui si sa reflectam asupra gandurilor, emotiilor, faptelor noastre. Si daca ele sunt pline de ceata, innegurand si sufletul nostru, spalati-le cu acceptare, iubire, blandete. Doamne ierta-ma si dezleaga-ma, Si eu ma iert si ma dezleg, Sunt Una cu Iertarea. Rugati-va si pentru intreg neamul ( Doamne iarta-ne si dezlega-ne de toate greselile si pacatele pe care le-am facut din toate timpurile, din toate ipostazele, Noi ne iertam si ne dezlegam, Suntem Una cu Iertarea). 4 cu 3 fac 7 adica materia se uneste cu spiritul. Si cand apare aceasta uniune si chipul tarii noastre se lumineaza, razele christului interior ating fiecare om care este in suferinta.

Si nu mai coborati de la mansarda, pod, din triunghiul spiritului( triunghiul cu varful in sus). Ramaneti acolo pana se va ridica pentru toti, ceata. Caci acest virus este o arma in spatele caruia sa afla un triunghi cu varful in jos format din trei tari, 3 puteri economice. Un razboi nevazut a aruncat in scena aceasta bomba ce poate fi dezactivata daca va intariti scuturile de lumina folosind rugaciunea-postul-increderea sau meditatia-contemplatia-iubirea sau intelepciunea-clarul-discernamantul. Nu va aruncati in frica-neliniste-deznadejde. Fiti incredere, pace, iubire fata de Tot Si Toate.

In acest Acum activati cunoasterea cereasca ce ati primit-o prin initieri, trialoguri, calatorii spirituale, revelatii si uniti-o cu materia.

Cum reusea Stefan cel Mare sa castige fiecare batalie? Se spovedea si se impartasea la Daniil Sihastru, tinea trei zile de post negru inaintea oricarei batalii si apoi cu multi arhangheli chemati de smerenia, credinta, iubirea lui ii indeparta pe turcii care erau cata frunza si iarba. Si dupa fiecare lupta, trei zile dadea Slava lui Dumnezeu si apoi construia cate o manastire.

Acum cateva saptamani va propuneam sa mergem in Moldova lui Stefan….facand un mars spiritual pana la Tipova. Am oprit acest drum fizic ca sa-l facem spiritual. Si inainte de a ajunge la Ierusalim am simtit sa refac Drumul Golgotei in spirit cu 14 posturi de luni, oprindu-ma spiritual in fiecare poarta. Simt cu toate structurile ….sa va spun ca chemarea lui Stefan cel Mare e reala, toti voinicii lui sunt chemati Acum pentru a intra cu credinta, rugaciunea, iubirea lor intr-un razboi nevazut ce are o arma tangibila ( acest coronavirus) insa in spatele ei sunt armate neavazute ce si-au propus sa trieze, sa imbolnaveasca, sa omoare nu cu o bomba atomica( nu mai e la moda dragilor) ci cu un virus( e noul trend in razboiul invizibil). Asa lucreaza laboratoarele negre ale planetei.

Nu va mai asteptati sa va cheme cineva cu o goarna, ci incarcati scuturile de lumina cu rugaciune, post, iubire. Haideti sa ne intalnim in frecventa lui Dumnezeu, de trei ori pe zi, la 9 00 dimineata la 12 00 si la 21 00 seara. Cititi 3 acatiste, Acatistul Maicii Vindecatoarea, Acatistul Sfintilor Mai-Marilor Voievozi, Mihail si Gabriel si Acatistul Sfantului Stefan cel Mare de la Putna. Rugati-va pentru oras, tara, planeta. Sa fim lumina, iubire, incredere!!!!

Invoc lumina ta, Doamne

Iubirea ta,

Credinta ta,

Smerenia ta( un triunghi)

Intelepciunea ta,

Clarul tau,

Discernamantul tau( al doilea triunghi)

Increderea ta

Blandetea ta,

Iubirea ta ( al treilea triunghi)

Coloana sa fie

Pentru dulcea Ramanie!!!!

Cu ochi ceresti

Din albastrul pur ne privesti,

Protejandu-ne,

Iubindu-ne,

Intarindu-ne,

Inaltandu-ne!

In gand te chemam,

Cu iubire, credinta, pace imbracam

Mantia ta!

….

Sfanta Treime

Protectie sa ne fie

Iubirea sa creasca

Discernamnatul sa infloreasca

Increderea sa graiasca,

Implinire sa fie,

Drag si Bucurie!!!!

….

Sfanta Treime/Constiinta Treimica/Inteligenta divina sfinteasca-se Numele Tau

Vie Imparatia Ta

Faca Se Voia Ta,

Precum in Cer,

Asa si pe Pamant,

Painea noastra cea intru Fiinta de Lumina

Da-ne-o noua astazi

Si ne activeaza cunoasterea, puterea, darurile dintru Inceput, de altadata din Acum,

Si binecuvanteaza Omul, Fratii mei, Tot Locul!!!

…..

Doamne Isuse Hristoase,

Fiul lui Dumnezeu,

Miluieste Omul, Fratii mei, Tot Locul.