Pe verticala crucii se situeaza misiunea cereasca a cuplului dar si cea individuala. Ea este legata de a fi Om cu O mare, Fiu sau Fiica de Dumnezeu in Impreuna-Una. Crucea uneste Cerul si Pamantul in Sfant Numele Tau.

Pe aceasta verticala daca sunteti in cuplu puteti aseza o practica spirituala in care sa credeti, pasiuni comune care va innaripeaza, bucurii intregitoare, fapte bune, doruri, chemari,lucrari de lumina.

Pe orizontala crucii asezati competentele specifice pe care vreti sa le dezvoltati in job, preocupari comune, dorinte. Aici este misiunea lumeasca.

Implinirea va veni din intalnirea verticalei cu orizontala, coloana cereasca sustinand si forfota orizontalei lumesti.

In general cuplurile dar si oamenii isi definesc foarte bine cariera, isi deseneaza casele, masinile insa la primul cutremur se prabusesc pentru ca nu exista o verticala formata din virtuti care sa asculte de cel mai inalt scop care este indumnezeirea.

Actionam sub impuls sau sub imperiul dorintei crosetand o viata lumeasca plina de victorii tangibile insa sufletul nostru tipa din spatele acestor constructii subtiri sufocat de nevoia de a acumula materie, de a avea succes, de a castiga premiul intai, de a fi vizibil, de a da cat mai multe goluri lumesti.

Pe liniile de timp atunci cand intram in plan din viata dintre vieti ne stabilim cu ghizii nostri teme de viata individuale si de cuplu, praguri ale lor precum si ragazuri de timp pentru a le onora.

Si daca pomul cuplului nu rodeste prin copiii, prin pasiuni comune, bucurii, lucrari de lumina intregitoare intrebati-va ce parte din voi opreste aceasta rodire?! Ce aveti de invatat? care este triunghiul cauzelor care sta la baza neimplinirii voastre?

Sunt cupluri care nu au venit sa rodeasca ci doar sa achite anumite polite unul fata de celalalt si cand reglajele s-au facut fiecare e de dorit sa mearga pe calea lui. Sunt cupluri care rodesc foarte usor si pe toate razele vietii, bucurandu-se de copiii cu daruri, de case frumoase, de vocatii implnitoare, de valsuri ceresti-lumesti pline de binecuvantari.

La nivelul cerurilor unimii nu exista divort ci doar trecere de la o banca energetica unde ai invatat de la A la C cu X apoi te-ai mutat intr-o alta banca, te-ai vindecat refacand sufletul, taind stringurile, ai activat intregul care esti si stralucind ai atras o alta partenera cu care ai invatat de la C la M in altfabetul spiritual ai incheiat si aici procesul de invatare si din nou te-ai mutat intr-o alta banca, ai taiat stringurile, ai refacut sufletul si stralucind in adevar ai atras o alta partnera sau un alt partner cu care ai invatat de la M la Z.

E important cum inchideti o poveste onorand atat triunghiul ceresc prin iubire-iertare-recunostiinta dar si triunghiul lumesc( avand grija de copiii etc).

Sigur puteti aborda toate temele de viata cu o singura partnera pentru ca coloana cereasca va permite sa va nelimitati ca Oameni oricat de limitat vi s-ar parea cuplul. In sine el va uneste cu familia divina iar darurile lui sunt nelimitate.

Incepand cu 1 decembrie si cuplurile si oamenii trec prin evaluari ceresti legate de felul in care ati internalizat temele de viata ale anului sa spunem 2017. Fiecare an este un sistem viu cu pastorii lui, iar temele lui ating Oamenii, Cuplurile, Familiile lumesti, Familiile de Lumina, Tarile, Planeta, Universul.

Aceste evaluari au loc in timpul somnului. Daca nu ati fost prezenti in temele anului v-ati blocat in a judeca un fost anagajator care v-a dat afara in ianurie 2017 sau o fosta prietena care v-a dat papucii in fevr 2017 nu se vor aseza in pomul christic, pomul interior, bucurii ceresti chiar daca afara va asteapta un ferari.

Evaluarile ceresti nu pot fi pacalite daca activam triunghiul format din victima-calau-distant pentru ca inteleptii stiu cine suntem.

Incercati sa va intoarceti la verticala acestui an si sa va puneti intrebari apoi la orizontala lui si sa asezati noi lucrari.

Extindeti verticala la nivelul vietii voastre asezand virtuti in care sa credeti, credinte potentatoare-trezitoare, valori intregitoare, o fiosofie de viata radioasa, cel mai inalt scop.

Definind coloana nelimitarii voastre adica folosind cheile spiritului veti deschide cu usurinta comorile materiei.

La nivelul temelor de cuplu nu trebuie sa va puneti prea multe intrebari. Provocarile zilei le vor scoate la suprafata. Ele sunt: empatia in cuplu, daruirea, iertarea, acceptarea, bucuria de tot si toate, caldura, generozitatea, increderea, intelepciunea. Aceste teme se pot transforma in daruri in masura in care ne straduim sa transformam provocarea in unitati ceresti in vituti radiante.

Sigur ca ne putem mentine in cuplu si egoisti si prudenti si meschini si ipocriti. Insa ce daruri se vor aseza in Graalul ceresc in insasi pomul christic al familiei?

Sunt cupluri care nu vor copiii pentru ca propriul confort le va fi afectat sau nu vor sa boteze de teama sa nu fie nevoiti sa faca mai mult pentru acel copil etc.

Rodirea inseamna sa culegi daruri pentru tine si cuplul tau in acord cu ceea ce ai semanat. Si daca nu semeni ce daruri poti culege?

Cele mai frumoase straluciri apar acolo unde verticala se intalneste cu orizontala, in grai divin, onorand si Cerul si Pamantul. Ascultand cerul interior al cuplului putem semna zilnic triunghiuri de virtuti care ne vor aduce exact in centrul lor, daruri, intelegeri, varfuri de munti.

….

Va invit pe 7 dec sa vorbim despre darurile pomului interior. Acest curs se adreaza atat sferutelor care inca nu sunt in vals cu alte sferute cat si celor care s-au regasit si sunt in marea opera de constructie.