Misiunile noastre traduc crucea care suntem in aceasta maniera: pe verticala sunt lucrarile de lumina, faptele inaltatoare, ideile marete, pasiunile care ne unesc cu Cerurile, sentimentele frumoase, virtutile pe orizontala sunt eforturile pe care le depunem ca sa devenim niste specialisti radianti, valorile lumesti, deprinderile specifice. Atunci cand impletim o atitudine inaltatoare ( verticala crucii) cu competente frumoase ( orizontala ei) spargem coaja de ou si devenim oameni cu O mare, sfere frumoase emitente, sori christici cu radianta lor proprie.

Cand plecam de aici si ne intalnim cu Sfatul Inteleptilor, Domnii Destinelor…ne prezentam de obicei ca falsi dumnezei sau nimicuri. Evaluarile ceresti ne invita sa rasfoind cartea vietii si sa ne dam seama ca ne-am atasat prea mult de orizontala lumeasca si ca nu am dat grai verticalei ceresti. Si da e important in aceasta etapa de salt pentru umanitate sa ne recunoastem maretia, zveltetea, bucuria, deschiderile ceresti cu smerenie, iubire, recunostiinta. Suntem cocreatori, fii de Dumnezeu, oameni radianti. Cu totii avem aceasta misiune de a sparge coaja de ou si de a dezveli propriul dar, povestea unica, frumoasa radianta.

Inainte de a pleca din viata dintre vieti ne mai intalnim inca o data cu Sfatul Inteleptilor, repetam alegerile ce tin de Cale, facem anumite legaminte, ne revedem talantii si felul in care ii vom inmulti, ne asumam ca ne vom onora contractul de suflet.

Si da uitam intrand in lumesc …uitam de misiunea…care este inscrisa in verticala noastra cereasca dar si in orizontala vietii si deodata la o rascruce de drumuri pacaliti de bani sau un job frumos prezentat….apare o dezarhivare a contractului spiritual.

Imi amintesc ca eram in Germania ….pe varsta valului( adica a schimbarii) undeva intre 27 si 28 de ani si primeam o oferta de job si o cerere in casatorie. Stiam de ce ma intorsesem aici…..fusesem o tanara poloneza impuscata in timpul celui de-al doilea razboi mondial venita sa-si inchida datoriile cu fostii calai. Acum ma ocupam de schimbare si dezvoltare…si prin intermediul training urilor ajunsesem in Germania. Era iarna si postul, rugaciunea, meditatia ma sustineau sa-mi revad contractul spiritual. Si intr-o seara….ascultandu-i pe prietenii nemti….am simtit ca ma cheama tara mea, batranii mei, povestea mea, toate radacinele mele….si mai ales contractul meu facut cu Ramania. Si o jelanie…mi-a cuprins inima….si pana cand n-am plecat din Germania …nu m-am linistit. Am refuzat ambele oferte si m-am intors in tarisoara mea iubind….lifturile mirositoare, strazile zdrentaroase, saracia radianta, patronii amortiti…..totul. In mine un clopotel….batea…Cei care pleaca pentru bani ..in alte tari…sunt dezertori, hoti, tradatori in legile divine. Si tot ceea ce faci e sa-ti aman temele de viata…sa le muti pe un alt contract.

Si m-am intors aici tesand din firele acestei tari si daruri radiante primite in viata aceasta precum si in alte vieti…. un mic covoras intitulat Frecventa Om.

Undeva in 2016…..din nou intr-un post mare ….cand templul cuplului se prabusea …m-am intalnit cu un nou legamant….sa urc relatia aceasta la Ceruri, sa o scald in lumina, sa o reconstruiesc cu ajutorul triughiurilor divine, sa dau grai in altarul divin, valsul sferelor. Si asta am facut….unind si mai mai mult Cerul cu Pamantul in …..cuplul meu.

Uitandu-ma in propria mandala numerologica …am descoperit pe 3 in centrul ei cele 3 legaminte facute in fata Inteleptilor. Desi s-au dezvelit in momente dureroase…..s-au activat intr-un mod minunat in gradina treziei…atunci cand mi-am propus sa le cresc cu iubire, intelepciune, predare.

Si le revad in toate atelierele, calatoriile, trialogurile……in chip celest: Ramania si triunghiurile de lumina, valsul sferelor in cuplu, centrul Frecventa Om. Recunoscandu-le imi este mult mai usor sa ….. onorez urmatoare bucata de drum cu toate provocarile ei…. asa cum se suprapune ea cu contractul meu de suflet.

Asezati-va in miezul vostru si intrebati-va: Ce locuri ma cheama? Cum pot ajuta tara numita X? Ce am eu de facut ……pentru a fi ? Ce imi spune verticala cereasca? Ce daruri pot lasa in tesatura acestui loc? Ce legaminte ceresti se dezvaluie? Care este misiunea mea in jobul XXXX? Ce pot aseza eu in altarul cuplului meu? Ce triunghiuri de lumina ma calauzesc?

Va invit in lumea contractelor noastre spirituale pentru a descoperi misiunea pe care o avem, darurile care ne cheama, insasi Calea.

Acest atelier impleteste meditatiile cu initierile, dezvelirile, plutirea in samadhi sau diagnoza Mind Mi.

Cum va sustine plutirea in samadhi……dezvelirea Misiunii si a Darurilor?!!!

– elimina oboseala

– reduce durerile de spate de cap, limpezind interiorul 

– mareste acuitatea senzoriala

– imbunatateste calitatea somnului

– detoxifica organismul

– reduce nivelul hormonilor de stres

– creste intuitia, activeaza gandirea out of box, dezvolta creativitatea de nivel superior 

– reduce depresia si anxietatea

– faciliteaza invatarea accelerata

– ne invita in lumea autoobservatiei, ne deschide teritoriile meditatiei

– ajuta la pastrarea starii de prezenta

– faciliteaza reconectarea la Sine

– te sustine sa accesezi stari modificate de constiinta, sa faci salturi de intelegere, sa iti definesti Calea si alegerile inaltatoare care o sustin.

Cat costa o zi de training si o plutire sau o diagnoza vocationala cu MindMi? 180 ron

Cei care nu vor sa pluteasca se pot bucura de o sesiune la LuViOm sau o subla sesiune Luviom si MindSinergy sau o diagnoza Mind Mi.

Inscrierea se face pe frecventaom@gmail.com. Pentru participarea la acest curs se solicita o plata in avans de 70 ron

Cand va fi? 18 sept

Orele? De la 11 00 la 18 00

Unde? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisorul de Foc

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS