In contractele  spirituale corespunzatoare vietilor petrecute pe Geea,  noi impreuna cu ghizii nostri stipulam temele pe care le avem de facut, timpul in care le vom face precum si ordinea lor.

Ragazul de timp care ne este dat atat pentru a corecta (ceea ce am gandit, spus precum si actiunile noastre) (poate in neconcordanta cu legile divine) cat si pentru a efectua tema…. e de dorit sa nu fie depasit tocmai pentru a nu intra in suferinta psihica si fizica.

De multe ori privim roata vietii si nu intram in valsul cu triunghiurile schimbarii, de frica.

Insa timpul se scurge si intr-un moment presimtit sau nu, schimbarea ne va lua pe sus si nu va fi o rapire in Gratie ci o revolutie, o provocare mare, o bomba pe care am chemat-o pentru ca nu am facut trecerile de la un cerc de intelegere la altul in timpul lor.

Incercati sa nu parasiti registrul schimbarii atunci cand s-a configurat. Constientizati pana la capat, acceptati, faceti un plan de actiune, integrati cu recunostiinta.

Aceste etape decriu un triunghi de lumina care ne reveleaza in miez  insasi Omul( cel care face schimbarea cu bucurie) aceaste intalniri cu divinul din el fiind la Centru de unde porneste Sfera care Este, Crucea energetica permitand valsului pe Spirala Inaltarii sa se faca in Unime.

Am intalnit multi oameni minunati care trec prin n centre de evaluare, n cabinete, pe la n metaconsilieri si astrologi doar pentru a fi laudati nu pentru a intra in tesatura schimbarii si a lucra cu ea si care desi au o expozitie de profiluri si nenumarati sfetnici, nu constientizeaza, nu vor sa accepte, nu actioneaza, nu integreaza.

Motivatia cu care cautati este esentiala atat in procesul de dezvelire cat si in cresterea voastra.

Etapele descrise mai sus sunt mai mult decat pasi sunt salturi care au nevoie de combustibil divin.

Si nu puteti face aceste treceri fara smerenie, adancire, dor de implinire.

Daca vreti doar sa bifati schimbarea trecand printr-o consiliere costisitoare si o diagnoza rasunatoare facute doar pentru imaginea pe care v-o doriti atunci fiti sigur ca va veni si timpul in care vrand, nevrand va trebui sa coboriti in fantanile creeate de voi,  sa le explorati cu atentie pentru ca apoi din aproape in aproape limpezind, sa iesiti la suprafata in chip nou, stralucind.

Insa nu asteptati Valul sa va spulbere linistea ci asezati in interior acele lucrari de lumina potrivite pentru a face trecerile de la un Cerc de Intelegere la altul fara Durere.

In metaconsiliere lucrand pe hartile ceresti, este esential sa intrebati ce teme ati ales sa parcurgeti in viata aceasta, ce triunghiri limitative au nevoie sa fie lucrate, care este ruta dvs vocationala, ce daruri sunt foarte aproape de voi si pot fi limpezite prin initieri, ateliere conective, trialoguri, ce instrumente divine va ajuta in evolutie, cum puteti lucra relatiile din viata dvs in asa fel incat sa devina perlute pentru cununa acestei vieti, ce triunghiuri ale schimbarii va cheama s.a.

Schimbarile sunt stipulate in Contractele voastre Spirituale de aceea va invit la le pregatiti in Ceruri pentru a nu va impotmoli in pamantul Experientelor.

In taina recunoasterii de sine, mergand pe firul reamintirii, in viata dintre vieti va sunt dezvaluite drumurile  precum si Calea, cu bornele ei de Sens, alegerile optime, schimbarile de dorit, varfurile de intelegere.

Va invit pe 5 nov la un atelier dedicat Vietii dintre Vieti si Triunghiurilor Unimii pentru a lucra impreuna pe Contractele spirituale comune dar  si invididuale.

Unde se va desfasura atelierul? Pe Ion Bogdan nr 2a, et 2, interfon 2 incepand cu ora 19.

Intrarea se face prin Curte incepand cu ora 18 45.

Care este costul? 30 de lei

La cat mai multa bucurie in marile schimbari pe care alegeti constient sa le faceti!