Asist de multe ori la dialoguri sterile venite din trinitatea inferioara descrisa de minte-inima-corp fizic, un fel de dat cu paleta la care se raspunde tot cu o pleznitura grozava peste o mingie ce vine dintr-o frustrare a cuplului de mult timp nerezolvata care scanceste, tipa pana cand devine un real duel in care fiecare vrea dreptate, intelegere, iubire insa nici unul nu o daruieste.

Ma intalnesc cu un astfel de ping pong in concedii, in vizite si chiar la petreceri si ele sunt cu atat mai puternice cu cat si copiii zburda alaturi ………..ei fiind realii amplificatori ai neinvatatelor noastre. Si sunt multe cupluri in aceasta ratacire, multe dialoguri care nu infloresc.

De multe ori las mingea sa treaca urmarind firul ei lung in acest dialog al surzilor care a inceput cu multe vieti in urma si care in sfasit acum ar fi putut deveni trialog. Uneori le pot spune cate ceva acestor oameni minunati alteori nu ….insa de acest lucru se ocupa intr-un mod minunat Viata.

Ce inseamna trialog? Sa iei mingea de lumina ( adica intrebarea, tema, talcul) si sa il discuti cu sotul tau de la Centru la Centru in trena smereniei pastrand varful triunghiului permanent activat.

Acest varf este Marea Sfera Centrala.

Daca unul dintre voi se mandreste pentru o emanatie sau alta, triunghiul s-a topit in dualitate si dialogul egourilor a triumfat. De obicei cei doi ies ciufuliti, neimpliniti, fracturati de aceasta intalnire.

Cand insa nucleul de lumina i-a atins pe amandoi si pe spirala evolutiva ei au inceput sa faca valsul, cei doi vor simti fuziunea, contopirile ceresti si fiecare strat al temei se va aseza frumos in ei nascand rodiri peste rodiri in partitura devenirii.

Orice trialog continua in grai divin si in timpul noptii …la departare ….peste timp vesnicizand relatia.

In adevar el este intalnirea mamei divine cu tatal cosmic cei doi nascand o ideea-copil sau un proiect frumos in puzzle-ul divin.

E firesc ca cele doua sfere animate de bucurie sa valseze in grai divin si din arteziana lor si Cerul si Pamantul sa cuvante.

Nu lasati butoiul cu pulbere sa arda toate lucrurile frumoase pe care le-ati fi putut face impreuna. Cautati in voi in triunghiurile de initieri, daruri, intelegeri ce aveti de integrat si apoi plini/e de smerenie, bucurie si iubire intorceti-va in cuplu intim conectati la Centrul celuilalt. El este dupa chipul tatalui divin sau al mamei cosmice.

Si daca il veti imbratisa cu toata iubirea voastra, balaurul sau broasca vor deveni prietenii vostri, printii recunoscuti.