Unind Cerul si Pamantul in Sfant Numele Tau, Centrul vorbeste Cuplului aducandu-le in suflet, chemari, bucurii inteegitoare, regasiri. E ca si cum niste mingi frumoase s-ar ridica pe bolta cuplului si amandoi le-ar vedea, reamintindu-si steaua, ajutand-o sa straluceasca.

Nu trebuie sa va agatati de rasaritul cuplului si sa va lamentati ca nu mai aveti acele flow-uri de la inceput, acele trialoguri inaltatoare, acele paradisuri. Mingile cosmice se vor intoarce insa altfel luminand alte intelegeri. Ramaneti centrati si deschisi sa construiti in Impreuna-Una.

In timpul somnului suntem adeseori in aceeasi banca pe drumul spre indumnezeire daltuind in corpul comun, armonia, iubirea, bucuria.

Incepeti ziua cu o meditatie facuta impreuna sau o imbratisare frumoasa sau un vers desteptator si veti simti cum in trena energetica mingile cosmice s-au strans. Si apoi peste zi imbracati divinul care sunteti, cu ganduri intregitoare, fapte inaltatoare, bucurii ceresti.

Nota in care emiteti ca raspuns la aceste mingii cosmice face melodia cuplului vostru.

Nimic nu se pierde din rasaritul vostru daca ati stiut ca in casa interioara e de dorit sa intre si apusul, cercul sa se faca si la centru sa straluceasca Cuplul.

Nu va puteti cantona in rasarit tipand dupa indragosteala care isi are timpul sau si in acelasi timp sa va asteptati sa se coaca si painica care sunteti, sa straluceasca in rumeneala ei.

Centrati-va prin rugaciune, meditatie, lucrari de lumina si apoi veti primi de la Sine, mingile cosmice, acele aripi care va duc de la unul la altul si apoi la Unul descriind acel triunghi cosmic intregitor.

Iubiti ceea ce vine catre voi, nu va mai agatati de trecut, ce a fost, cum e in alte cupluri etc.

Centrul vostru cunoaste jocul cosmic si el va va aduce la fileu in mireasma zilei multe mingii divine la care e de dorit sa raspundeti pe boltile iubirii, bucuriei, regasirii.