Imi este usor sa recunosc aceasta haina energetica la noii copiii veniti dupa anul 2000 si la unii adulti. Chipurile le sunt frumoase, radioase, atrag multe schimbari si se bucura de ele, aleg drumuri dificile insa stiu sa transforme fiecare obstacol in unitati de Sens, sunt pionieri in anumite domenii sau specialisti in schimbare, sunt plini de daruri, se bucura de tot, impartasesc cu ceilalti cu blandete, drag, liniste si stiu cum sa faca trecererea de la un cerc de intelegere la altul fara a produce dezintegrari.

Graalienii deschid poarta si te invita cu delicatete sa afli mai multe, zamolxienii vin cu multa energie sa te ajute sa faci saltul, de obicei sunt plini de umor, entuziasm, intelepciune, un coctail colorat care iti inunda fiinta interioara si o bolteste in timp ce ramanezii pun luminile pe darurile tale si stralucind in divinul din tine, trecerile sunt frumoase, blande, vaporoase.

Priviti cu ochii sufletului intalnirile cu copii si ascultati in Centrul vostru, un adult.

Maestrii Trecerilor sunt calauze in aceste vremuri sunt acei carmaci simpli si dragi care cu o vorba sfatoasa va duc pe celalalat mal si nici nu stii cand si poate nici cum insa trecerea s-a facut firesc cu blandete si drag.

Si ceea ce imi place sa spun despre ei este ca au multa dragalasenie, rabdare si zvac in asa fel incat ridicand bagheta, intregul care esti sa straluceasca.

Recunoasteti-i….In triunghiurile de lumina, Maestrii Trecerii pregatesc Saltul.